Der er blevet mere plads til både varer, kunder og behandlerrum i de nye lokaler, som Ø-Butikken har indtaget. Foto: Pernille Kristensen
Der er blevet mere plads til både varer, kunder og behandlerrum i de nye lokaler, som Ø-Butikken har indtaget. Foto: Pernille Kristensen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ø-butikken er flyttet i større lokaler

Hørsholm Helsekost har fået nye, større rammer længere oppe ad Hovedgaden

Ø-butikken har endnu engang fået vokseværk og er rykket i større lokaler i centrum af Hørsholm.

Denne gang er butikken med helsekost rykket lidt længere op ad Hovedgaden, hvor den med adresse i Runners Lab's tidligere lokale får 260 kvadratmeter til varer.

Det er over dobbelt så meget plads som i de lokaler, Ø-butikken kom fra i Hovedgaden.

Pladsmangel er da også blandt årsagerne til, at butikken er flyttet, fortæller Jullie W. Andersen fra Ø-butikken.

"Vi havde for lidt plads, og det gjorde, at vi ikke kunne kunderne vejlede ordentligt. Hvis man har brug for vejledning til problemer som allergi, forstoppelse eller stress, åbner man jo ikke op, hvis der står nogen lige bag ved," forklarer Jullie W. Andersen.

Det er der nu bedre mulighed for i det nyrenoverede lokale, hvor der både er blevet plads til flere varer og nye koncepter.

Mændene med ind

Til sidstnævnte hører et hyggehjørne lige til venstre for indgangspartiet, hvor man kan slå sig ned i en sofa, læse bøger om kost, få en kop te eller nærstudere alt fra udstoppede Buddhaer til røgelsespinde, næseskyllere og afslapnings-CD'er. Og så er der endnu en fordel:

"Før stod manden måske udenfor, mens konen var inde og handle. Nu kan han komme med ind, få en kop kaffe i sofaen og læse et blad, mens han venter," siger Jullie W. Andersen.

Mens hun fortæller, kommer adskillige kunder forbi for at ønske tillykke med de nye lokaler. Flere af dem kender Jullie W. Andersen helt tilbage fra opstarten i et kælderlokale på Usserød Kongevej. Selv mener hun, at det er den personlige kontakt, der gør, at de kommer igen.

"Jeg går meget op i at huske folks navne. Og så tror jeg virkelig, at det har betydning i et lokalsamfund, at man bibeholder den hjælpende ånd og det personlige. Ellers bliver det en kedelig udvikling, hvor man bare køber alt over nettet uden at have talt med nogen eller fået vejledning. Her lægger vi virkelig vægt på servicen og den personlige betjening," siger hun.

Det vil hun og det øvrige personale fortsætte med i den nye butik, hvor der desuden er blevet plads til flere behandlerrum.

Jullie W. Andersen håber desuden på, at butikken kan damme ramme om foredrag og samarbejder med lokale interessenter.

Jullie W. Andersen i sofaen i det nye hyggehjørne i Ø-butikken. Foto: Pernille Kristensen
Jullie W. Andersen i sofaen i det nye hyggehjørne i Ø-butikken. Foto: Pernille Kristensen
Publiceret: 27. April 2015 09:42
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere