Den sidste finish mangler, men 82 nye p-pladser er ifølge projekt chef Peter Bjerregaard Flint klar nu. Foto: Fred Jacobsen
Den sidste finish mangler, men 82 nye p-pladser er ifølge projekt chef Peter Bjerregaard Flint klar nu. Foto: Fred Jacobsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

104 p-pladser klar ved idrætsparken - og flere på vej

Den ny skøjtegal åbner i maj 2018 - og det betyder 30 nye p-pladser

Det lysner for de mange, der savner parkeringspladser ved Hørsholm Idrætspark: 104 nye pladser er klar til at blive taget i brug allerede nu, selv om den sidste finish ifølge projektleder Peter Bjerregaard Flint endnu mangler.

“Vi mangler det sidste jordarbejde og få færdiggjort muren op på nordsiden. Men ellers er det i orden at parkere her allerede nu,” siger han til Ugebladet.

Fire ekstra pladser

Oprindeligt var der planlagt 78 pladser på det, der kaldes hjemmeværnsgrunden, som indtil for nylig blot var et græsareal ud til Stadionalle inden Skatebanen.

Nu er det en asfaltflade med 82 p-båse på 2,5 meter. De fire ekstra pladser fandt man ved at fjerne skråningen mod nord og bygge en mur i stedet for.

Ud over disse pladser er der også blevet plads til 22 ekstra biler på den anden side af Stadionalle, hvor cykelbanen er blevet fjernet. Den bliver ifølge projektchefen formentlig flyttet til et andet sted i kommunen.

Før byggearbejdet af den nye træningsskøjtehal begyndte, var der 372 p-pladser i området. De bliver til 402, når den ny skøjtehal er færdig til maj næste år, fordi beregninger har vist, at der bliver brug for flere pladser i forbindelse med den nye hal.

Parkeringspladsen er tilgængelig fra 15. november.

Publiceret: 10. November 2017 12:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere