Flere villaer i Hørsholm har været udsat for indbrud den sidste uges tid, oplyser Nordsjællands Politi.

Flere villaer i Hørsholm har været udsat for indbrud den sidste uges tid, oplyser Nordsjællands Politi. Modelfoto

Politiet har travlt: Bølge af indbrud i Hørsholm

Flere familier hjemvendt fra ferie til gennemrodede huse

Af
Morten Timm

Nordsjællands Politi har på det seneste haft travlt med at tage imod anmeldelser om villaindbrud i Hørsholm-området.

Tre familier er returneret fra ferie til et opbrudt hjem. I et hus i Fagerparken har der været indbrud i perioden 10.-15. juni, hvor et vindue var opbrudt og huset gennemrodet. Ved anmeldelsen var der ikke overblik over, hvad der var stjålet.

På Rørhønevej har en gerningsmand brudt ind i en villa i perioden 3.-17. juni ved at opbryde et vindue til soveværelse. Huset er gennemrodet, og der blev stjålet både sølvtøj, sølvlysestager og andre pyntegenstande, oplyser Nordsjællands Politi.

I perioden 10.-13. juni har der været ubudne gæster i en villa på Fuglemosevænge, hvor terrassedøren blev opbrudt og der blev stjålet et sikkerhedsskab, der ellers var boltet fast i væggen.

En familie på Blomsterager i Kokkedal har ligeledes oplevet indbrud i deres hjem fra 12.-15. juni, hvor et vindue blev opbrudt og hele villaen endevendt. Ved anmeldelsen var der ikke overblik over, hvad der var stjålet.

Endelig er der anmeldt indbrud i et hus på Ravnevej i Hørsholm, begået fra torsdag til fredag 15. juni. Tyven brød et vindue op og var rundt og åbne alle skuffer og skabe i huset. Personen stjal smykker og glas.

Nordsjællands Politi vil meget gerne høre fra borgere, der mener at have set noget mistænkeligt i de pågældende villakvarterer. Henvendelse kan ske på telefon 1-1-4.

Publiceret 20 June 2018 10:50