Politiet vil gerne tale med de personer, der onsdag kørte i en rustbrun Peugeot i Constantiaparken i Rungsted.

Politiet vil gerne tale med de personer, der onsdag kørte i en rustbrun Peugeot i Constantiaparken i Rungsted.

Panderynker over rustbrun bil i Rungsted

Tre personer observerede åbenbart huse i Constantiaparken

En rustbrun Peugeot 208 har fremkaldt panderynker hos beboere i Constantiaparken i Rungsted Kyst. Måske med god grund. Under alle omstændigheder ønsker politiet at snakke med de personer, der onsdag omkring frokosttid kørte i bilen i området.

Det er Nordsjællands Politi, fordi der kl. 11.39 blev anmeldt et forsøg på indbrud i en af Constantiaparkens villaer. Et vindue var forsøgt brudt op, men gerningsmanden eller -mændene opgav at komme ind i huset.

Det var en anden beboer fra området, der opdagede indbrudsforsøget og også havde observeret den rustbrune Peugeot i området. Ifølge beboeren kørte den langsomt rundt i kvarteret, som om husene blev observeret fra bilen.

I bilen var der ifølge anmelderen tre personer, to mænd og en dreng. Den ene af mændene bar en halskæde med et stort vedhæng. De var, som anmelderen beskriver det, af østeuropæisk udseende.

Den rustbrune Peugeot 208, årgang 2014, har registreringsnummer AS 68.180.

"Vi vil gerne tale med dem, der var i bilen for at sikre os, om de skulle have noget med indbrudsforsøget at gøre," siger politikommissær Anders Schütt.

Ligger du inde med oplysninger om den rustbrune Peugeot, kan du kontakte Nordsjællands Politi på telefon 1-1-4.

Publiceret 19 July 2018 12:02