En ny indbrudsbølge har ramt Hørsholm og Rungsted

En ny indbrudsbølge har ramt Hørsholm og Rungsted

Ny bølge af indbrud Hørsholm og Rungsted

Tyve på spil syv gange inden for det seneste døgn - en del indbrud i nat

Af
Fred Jacobsen

Hørsholm er generelt et sikkert sted at færdes i. Men indbruddene trækker ned i statistikken. Dem er der mange af - og i det seneste døgn blev der føjet syv nye tilfælde til rækken, da Hørsholm og Rungsted blev ramt af en sant indbrudsbølge.

Solsortevej

Hårdest ramt i denne omgang er Solsortevej, hvor der er registreret tre indbrud, som ifølge Nordsjællands Politi alle fandt sted natten mellem torsdag og fredag.

I det ene tilfælde blev et vindue brækket op, og fra huset blev der sjålet smykker og bærbare computere. I det andet var det kontanter og en bærbar, og her kom tyvene ind i huset gennem en altandør. I det tredje tilfælde kom gerningsmændene ind gennem et stuevindue, og her er det endnu ikke gjort op, hvad der er stjålet.

Skovvænget

Indbrudsbølgen ramte også Skovvænget, hvor der i forbindelse med indbruddet torsdag mellem kl. 9 og kl. 19.30 blev fjernet tre PH-lamper, andre lamper, en glasskål - og en brændekurv, som muligvis er burgt til at bære nogle af kosterne væk i.

Constantiavej

På denne vej i Rungsted afmonterede indbrudstyvene et vindue ind til et badeværelse og har været en tur rundt i det meste af huset. Der er endnu ikke klarhed over, hvad der er stjålet, fordi beboerne har været bortrejst. Der er dog taget en dels sølvtøj. I øvrigt tog tyvene hele det afmonterede vindue med sig. Ifølge Nordsjællands Politi formentlig for ikke at efterlade sig spor.

Skovduevej

På Skovduevej var der også indbrud torsdag. Det ved man, fordi alarmen gik kl. 19.31 - og noget tyder på, at den har været med til at stresse gerningsmændene nok til, at de ikke nåede omkring i huset. Der er således endnu ikke registreret noget, der er stjålet.

Usserød Kongevej

Der gik også en alarm i forbindelse med et indbrud i en øjenlægeklinik på Usserød Kongevej. Den gik i gang fredag kl. 02.13, men forhindrede ikke tyvene i at tage en øjenlaser og en spaltelampe med sig, der ifølge Nordsjællands Politi har en værdi af sammenlagt 400.000 kr.

Publiceret 20 July 2018 10:30