Arkivfoto: Mostphotos.com

Arkivfoto: Mostphotos.com

Politi:

Organiseret bande kan stå bag indbrud i flere biler

Nordsjællands Politi mistænker organiseret bande for at stå bag indbrud i dyre biler i Hørsholm natten til mandag

Natten til mandag blev tre biler - alle af mærket BMW ribbet for navigationsudstyr i Hørsholm. Det gik blandt andet ud over en bil der stod parkeret på Akacievej. Her blev en rude i passagersiden knust, hvorefter der blev stjålet navigationsudstyr samt en pung fra bilen.

Og på Opnæsgård blev to biler tømt for værdifuldt navigationsudstyr. Det gik blandt andet ud over en BMW årgang 2015, hvor der også blev stjålet en airbag mens handskerummet også blev tømt for værdier. På samme adresse gik det også udover endnu en BMW cabriolet, hvor de ukendte gerningsmænd både stjal rat og midterkonsol.

Flere indbrud i maj

I maj var der også indbrud i flere dyre biler flere steder i Nordsjælland, hvor navigationsudstyret ligeledes blev stjålet. Og både tidspunkt og fremgangsmåde gør, at Anders Ellegaard fra Nordsjællands Politi også denne gang retter mistaken den vej.

"Det er nærliggende at tro, at det er de samme der står bag og det er formentlig organiseret. Det er ikke lokale, der stjæler navigationsudstyr fra dyre biler, " fastslår han.

Nordsjællands Politi efterlyser vidner der ligger inde med oplysninger i sagen og kan kontaktes på tlf. 49 27 14 48.

Publiceret 07 August 2018 11:00