Se ugens politirapport:

Præget af overfald

INDBRUD En lejlighed på Vestre Stationsvej i Rungsted var tirsdag 30. oktober udsat for indbrud i tidsrummet kl. 12.30-14.15. Her er en dørkammen i hoveddøren brækket op. Der er stjålet smykker, guldarmbånd med hjerte, South Sea perle med diamant, ur , sølvarmbånd, guldring med smagrad, tynd guldkæde med hjertevedhæng og parfume af mærkerne Opium og Valentino.

INDBRUD Tirsdag 30. oktober fra kl. 6.30 til 16.30 har der været indbrud i en lejlighed i Opnæsgård i Hørsholm. Hovedøren var opbrudt, men umiddelbart intet stjålet.

OLIEFORURENING Nordsjællands Brandvæsen rykkede tirsdag 30. oktober kl. 13.56 ud til en mindre forurening med olie i rundkørslen på Lågegyde i Hørsholm. Rundkørslen blev spulet, og Hørsholm Kommune kom ud med grus.

INDBRUD Torsag 1. november kl. 02.15 var der indbrud på Q8 på Frederiksborgvej i Hørsholm. Gerningsmanden aflistede en rude og brød et sikkerhedsgitter op og kom ind i butikken. I forbindelse med indbruddet gik alarmen, og gerningsmanden forlod stedet samme vej, som han kom ind, tilsyneladende uden at stjæle noget. En patrulje kørte til stedet og foretog rundering, men gerningsmanden var ikke længere i området.

OVERFALD En 15-årig pige blev onsdag 31. oktober kl. 7.45 overfaldet af en ukendt maskeret mand. Da hun gik igennem den lille skov mellem Skovkanten og Skovbrynet blev hun pludselig angrebet af den maskerede mand, som slog og sparkede den hende, inden han stak af i vestlig retning. Han beskrives som30-40 år, 175-185 cm., alm. af bygning og hvid i huden. Talte dansk med accent. Iført sort tøj og våde handsker. Overfaldet sker kun tre uger efter en 73-årig mand på p-pladsen i Skovkanten blev slået med et jernrør i hovedet af en maskeret mand. Overfaldet sker kun tre uger efter en 73-årig mand på parkeringspladsen i Skovkanten blev slået med et jernrør i hovedet af en maskeret mand.

OVERFALD En 61-årig kvinde blev udsat for vold, da hun onsdag 31. oktober omkring kl. 16 var ude at lufte sin hund på Egernvænget i Kokkedal. Hunden havde netop besørget ud for en adresse, hvorefter kvinden samlede efterladenskaberne op i en hømhøm-pose og smed den i en privat skraldespand. Herefter kørte en mand op på siden af kvinden og spurgte, hvad hun lavede. Da hun fortalte ham, at den var smidt i skraldespanden, blev han vred og råbte ad hende. Kvinden undskyldte og begyndte at gå, men han løb efter hende og drejede hendes ene arm om ryggen og holdt hende fast. Med sig havde han hømhøm-posen og prøvede at åbne hendes jakke og presse posen ind under jakken. Kvinden fik vristet sig fri, hvorefter manden slog hende i hovedet med posen, inden hun forlod stedet i hast.

Kilde: Nordsjællands Politi og Nordsjællands Brandvæsen

Publiceret 06 November 2018 08:00