Marcus Dyhr Brown har sendt os dette billede fra aftenens brand med bemærkningen:

Marcus Dyhr Brown har sendt os dette billede fra aftenens brand med bemærkningen: "Heldigt vi har et godt og effektivt beredskab tæt på".

Brand i aftes:

"Heldigt vi har et godt og effektivt beredskab tæt på"

Hele tagetagen blev ødelagt ved brand, der i aftes opstod i et loftsrum

Af
Fred Jacobsen

Politiet måtte i aftes evakuere en halv snes mennesker i Skovkanten i Hørsholm, da der af endnu ukendte årsager gik ild i et loftsrum.

Og det var naboerne glade for. Eksempelvis sendte Marcus Dyhr Brown billeder fra branden med tilføjelsen: "Heldigt vi har et godt og effektivt beredskab tæt på."

For sandheden er, at Nordsjællands Brandvæsen bor et ejendomsmægler-stenkast fra brandstedet.

Her gik alarmen ifølge indsatsleder Klaus Aaby kl. 19.04 med meldingen om, at der stod flammer op fra taget på en af lejlighederne i Skovkanten.

Sådan så en af naboerne aftenens brand. Foto: Marcus Dyhr Brown

Sådan så en af naboerne aftenens brand. Foto: Marcus Dyhr Brown

Det viste sig at være en større brand, der ifølge indsatslederen var opstået i et loftsrum. Branden bredte sig til stueetagen og havde også lavet gennembrud i taget.

Branden betød, at husets beboer, en 27-årig mand, og en halv snes mennesker i nabolejlighederne måtte evakueres. Da der var en del røg, som en beboer havde indåndet, blev der sendt en ambulance til stedet. Heldigvis blot for at finde ud af, at ingen for alvor var kommet til skade.

Den 27-årige beboer måtte finde et andet sted at sove, mens de øvrige evakuerede kunne vende tilbage til deres boliger, da branden var slukket.

Ifølge Klaus Aaby blev hele husets tagetage ødelagt af branden, og der opstod noget vandskade i lejligheden. Brandårsagen er endnu ukendt og efterforskes af Nordsjællands Politi.

Publiceret 20 November 2018 11:10