Læs ugens politisager i Hørsholm-området her...

Læs ugens politisager i Hørsholm-området her...

Se ugens politirapport:

Tyveri i mange afskygninger

Listetyv, tricktyv og maskerede tyve, er et udpluk fra den seneste uges døgnrapport hos Nordsjællands Politi

BRAND En borger i Folehaveparken i Hørsholm havde lørdag 10. november fået tændt lige lovlig meget op i sin grill. For kl. 16.36 måtte vedkommende alarmerer Nordsjællands Brandvæsen, da der var gået ild i grillen. Personen havde dog fået slukket flammerne, da brandvæsenet dukkede op.

TAXA-SNYD En 19-årig mand fra Espergærde og en 22-årig mand med ukendt adresse blev tirsdag 13. november kl. 01.05 sigtet for manglende betaling efter en taxatur fra Birkeparken i Hørsholm til Egedalsvænge i Kokkedal og retur til Birkeparken igen. Her sprang de ud af hyrevognen og forsvandt ind i en bolig. En patrulje dukkede op og fik fat i de to taxa-snydere.

INDBRUD En villa på Sophienbergvej i Rungsted var torsdag 8. november kl. 19 udsat for indbrud. Et vindue til et værelse på 1. sal blev brudt op. Ligeledes forsøgte man at knuse en rude til en dør. Ved anmeldelsen 12. nov. var der ikke overblik over, hvad der var stjålet.

INDBRUD To lejligheder på Marievej i Vedbæk fik mandag 12. november knust vinduesruder i tidsrummet fra kl. 6.30-17.00. Begge steder var der indbrud, hvor tyven stjal personalige papirer og kontanter i den ene lejlighed, mens der ved anmeldelsen ikke var overblik over det stjålne i den anden bolig.

INDBRUD Smykker og kontanter blev stjålet ved et indbrud på Breeltehøj i Hørsholm tirsdag 13. november. I tidsrummet kl. 7.15 til 17.30 har ukendt gerningsmand opbrudt et vindue.

INDBRUD Ved underboring af et vindue lykkedes det ukendte gerningsmænd at bryde ind i en villa på Breeltelund i Hørsholm. Indbruddet er sket i periode fra torsdag 8. november 16.30 til onsdag 14. november kl. 8. Fra boligen, der står til salg, blev der stjålet to designer lounge i sort uld, en sort stressless stol samt to standerlamper af ukendt mærke.

INDBRUD Ukendt person har opbrudt hoveddør til lejlighed i Højmose Vænge onsdag 14. november mellem kl. 10.30 og 12.15. Ved anmeldelsen var der ikke overblik over tyvekoster.

LISTETYV En kombineret liste- og tricktyv var tilsyneladende på spil i en lejlighed på Garvervænget i Hørsholm onsdag 14. november kl. 17.15. Her puslede det ude i gangen, og den 62-årige kvindelige beboer fik noget af en overraskelse, da en ukendt kvinde af østeuropæisk udseende pludselig trådte ind i stuen og undskyldte sig med, at hun kom for sent og dørklokken ikke virkede. Desuden spurgte hun om ikke de havde talt sammen vedrørende en bil. Det afviste den 62-årige og bad straks kvinden om at forlade stedet omgående. Signalement: 40-45 år, østeuropæisk af udseende, brun i huden, 169-170 cm høj, almindelig af bygning med sort hår. Hun talte dansk med accent og var iført en hvid bluse, sort cardigan, hvid stor strikhue og bar på nogle sorte briller i hånden.

MASKEREDE TYVE En beboer i Opnæsgård spottede onsdag 14. november kl. 11.25 i sin dørspion to maskerede mænd stå foran naboens hoveddør, hvor de forsøgte at bryde den op med en skruetrækker. Signalement: A: Mand, ca. 175 cm høj, kraftig af bygning og med rundt hoved, mørk i huden og formentlig afrikansk. Han var iført mørkt tøj, sort hue og sort tørklæde. B: Mand, ca. 180 cm høj, iført mørkt tøj. De var kørende i en grå Peugoet 307 stationcar.

INDBRUD Under renovering af en villa på Knudsvej i Rungsted Kyst har fra tirsdag 13. november kl. 16 til onsdag 14. november kl. 8.30 været ubudne gæster. En bagdør var opbrudt, formentlig med et koben, og der blev stjålet el-værktøj med batterier samt 50-55 spots.

INDBRUD Der blev stjålet designertasker og smykker ved et indbrud i Brombærdalen i Hørsholm, begået fra fredag 16. november kl. 18 til lørdag 17. november kl. 10.35. Et vindue blev brudt op.

TRICKTYVERI En 94-årig beboer i Breelteparken i Hørsholm blev lørdag 17. november udsat for tricktyveri og frastjålet kontanter. En kvinde henvendte sig ved 17.30-tiden på adressen og udgav sig for at være hjemmehjælper. Da hun kom indenfor, stjal hun kontanter fra den 94-årige pung, der lå i en kommode i soveværelset. Signalement: Kvinde, ca. 42 år, 165-168 cm, slank af bygning, mørk i huden og med mørkt pagehår. Hun talte dansk og var iført en grå/blå vindjakke.

INDBRUD En villa på Helleholm i Rungsted fik ved et indbrud knust soveværelsesvindue, hvorefter den ukendte gerningsmand rummet og stjal smykker, pas, kontanter og bilnøgle. Indbruddet er sket fra fredag 16. november kl. 17 til søndag 18. november kl. 18.25.

BRANDALARM Fredag 16. november kl. 21.39 rykkede Nordsjællands Politi ud til Rungstedvej 78, hvor der kom røg fra en el-tavle. Efter at have tilset stedet overtog bygningens pedel opgaven.

Kilde: Nordsjællands Politi og Nordsjællands Brandvæsen

Publiceret 21 November 2018 14:00