En 94-årig kvinde i Breelteparken lukkede lørdag en tricktyv ind i sin bolig. Modelfoto

En 83-årig kvinde i Hørsholm Park afviste at lukke et kvindeligt blomsterbud ind i sin lejlighed og forhindrede ifølge Nordsjællands Politi muligvis et tyveri. Modelfoto

Mistænkeligt blomsterbud ville indenfor hos ældre kvinde

83-årig kvinde i Hørsholm Park alarmerede politi, da kvinde skulle afleverede en buket blomster til en anden beboer, der ikke var hjemme

En kvindelig beboer på 83 år i Hørsholm Park var fredag kl. 11 ekstra på vagt, da en ca. 40 år kvinde kom anstigende og udgav sig for at være blomsterhandler og skulle aflevere en buket til en af naboer i opgangen, oplyser Nordsjællands Politi.

For da personen, som skulle have blomsterne, ikke var hjemme, virkede det ekstra mistænkeligt, at blomsterbuddet derefter spurgte om hun måtte komme i den 83-åriges lejlighed og stille buketten. Det afviste hun.

Nordsjællands Politi har kategoriseret hændelse som et indbruds/tyveriforsøg og har udsendt signalementet af blomsterkvinden: Ca. 40 år, dansk af udseende, omkring 160 cm høj, almindelig af bygning og hvid i huden. Hun talte dansk og iført mørkt tøj.

Politiet vil gerne i kontakt med vidner, der har set eller ved, hvem blomsterkvinden er. Henvendelse kan ske på 1-1-4.

Publiceret 04 December 2018 15:30