En patrulje fra Nordsjællands Politi kørte forgæves til Stenløse.

En patrulje fra Nordsjællands Politi kørte forgæves til Ubberødvej i Hørsholm, hvor tre personer blev set stikke af, og en tyverialarm i et hus hylede efter indbrudsforsøg. Modelfoto

Alarm fra hus:

Tre mænd tog benene på nakken og løb ud over mark

Af
Morten Timm

Nordsjællands Politi eftersøger tre yngre mænd, der onsdag eftermiddag kl. 16.47 blev set løbe fra et hus på Ubberødvej, hvor tyverialarmen lige var gået.

Ifølge anmelderen blev de tre personer, der var iført sort tøj, set løbet fra stedet og over en mark i nordgående retning, oplyser Nordsjællands Politi i deres døgnrapport.

En kvindelig beboer, der var ude at lufte sin hund i området, mødte også de tre mænd, som hun hilste på ved 17-tiden. Deres opførsel var alligevel så mistænkelig, at hundelufteren også kontaktede politiet.

En politipatrulje kørte til adressen på Ubberødvej og konstaterede, at et vindue i huset var blevet brudt op. De tre mænd var dog ikke længere at finde i området.

Signalement

Signalementet af dem lyder som følgende:

A: Mand, ca. 35 år, ca. 180 cm., spinkel af bygning og med lyst hår. B: Mand, ca. 30 år, østeuropæisk af udseende, 165-170 cm, tæt af bygning og med mørkt hår. C: Mand, ca. 30 år, østeuropæisk af udseende, 165-170 cm., tæt af bygning og med mørkt hår.

Alle tre var iført sort tøj.

Publiceret 13 December 2018 12:00