En række familier i Hørsholm og Rungsted havde ubudne gæster i løbet af fredagen. Modelfoto

Smykketyve slog til mod flere familier

En stribe villaindbrud i Hørsholm og Rungsted, hvor tyvene primært er gået efter smykker

Af
Morten Timm

Flere husejere i Hørsholm og Rungsted havde fredag besøg af ukendte gerningsmænd, der har efterladt gennemrodede hjem og målrettet er gået efter smykker.

Det oplyser Nordsjællands Politi.

Kl. 17.40 gik alarmen på Grønnevang i Hørsholm. En havedør var opbrudt med koben og fra husets soveværelse og walk-in closet er der stjålet flere ure, en stor mængde smykker, heraf en del ældre smykker.

Det var familiens nabo, der fik et opkald fra alarmselskabet om, at der var indbrud. Herefter alarmerede naboen politiet.

Et andet hus på Grønnevang havde også indbrud i løbet af fredagen mellem kl. 7 og 19.55, oplyser Nordsjællands Politi.

Her blev køkkenvinduet opbrudt og hele huset gennemrodet. Tyven eller tyvene stjal ure, smykker og pas, og gavepapiret af en række julegaver var flået af, men tilsyneladende uden, at der var stjålet nogen.

Kl. 19.12 fredag aften gik alarmen i en villa på Helleholm i Rungsted. Vinduet til soveværelset var opbrudt med et 30 mm koben, og her blev der også stjålet smykker.

Endelig fik en familie på Højmosen i Hørsholm ubudne gæster fredag mellem kl. 14.30 og 20.45. Her konstaterede naboen, at et vindue til soveværelset var opbrudt og hele huset gennemrodet.

Umiddelbart blev der stjålet en iPad, smykker og kontanter, meddeler Nordsjællands Politi.

Publiceret 15 December 2018 10:18