Temafoto.

Endnu en uge, hvor mange lokale familier har haft besøg af indbrudstyve. Modelfoto

Se ugens politirapport: Indbrudsbølge fortsætter

Det har været endnu en uge med mange villaindbrud i Hørsholm og Rungsted

INDBRUD Smykker, kontanter, elektronik og diverse nipsting blev stjålet under et indbrud på Duevej i Hørsholm, begået fra søndag 9. december til mandag 10. december kl. 8.20. Et vindue blev opbrudt.

INDBRUD I weekenden fra lørdag 8. december til mandag 10. december kl. 11 blev et hus i Kirstineparken i Hørsholm udsat for indbrud. Tyven brød et vindue op og stjal kontanter.

INDBRUD Et bolig i Breeltehaven i Hørsholm havde i weekenden fra lørdag 8. december kl. 15 til søndag 10. december kl. 19 ubudne gæster. Et vindue blev opbrudt. Ved anmeldelsen var de stjålne effekter ikke opgjort.

INDBRUD i villa i Birkehaven i Kokkedal mellem mandag 10. december kl. 6.15 og kl. 18.25. En rude blev aflisten. Tyvekosterne var ikke gjort op, da indbruddet blev meldt til politiet.

INDBRUD i Rosenhaven i Kokkedal mandag 10. december mellem kl. 8 og 17.45. Rude knust med ukendt genstand. Koster ikke opgjort på anmeldelsestidspunktet.

BILTYVERI Ejeren af en varebil forlod tirsdag 11. december ved højlys dag sit køretøj et øjeblik på Møllevej i Hørsholm, da en ukendt gerningsmand kl. 11.58 satte sig bag rattet og kørte væk i varebilen. Varebil-ejeren skulle bare lige tjekke en maskine og derfor lade nøglen sidde i tændingslåsen.

BESLAGLAGT En 48-årig mand må fremover bevæge sig rundt på gåben. For tirsdag formiddag 11. december beslaglagde politiet hans bil på P.M. Daells Allé i Hørsholm efter han - uden at have generhvervet sit kørekort - var blevet stoppet af en patrulje. Og da det var en tredjegangs forseelse blev bilen beslaglagt.

GASALARM Både politi og brandvæsen rykkede onsdag 12. december kl. 9.21 ud til en ejendom på Usserød Kongevej 35c efter anmeldelse om, at der lugtede af gas, hvilket naturligt skabte utryghed. Ved ankomst til adressen blev det konstateret, at gaslugten kom fra et tændt gaskomfur.

INDBRUD En villa i Enebærhaven i Kokkedal havde indbrud fra tirsdag 11. december kl. 8.30 til onsdag 12. december kl. 10.50, hvor en rude blev knust til dør med ukendt genstand. Tyvekosterne var ikke opgjort ved anmeldelsen, men en nabo fik stjålet to cykler i samme tidsrum.

INDBRUD Onsdag 12. december mellem kl. 15.45 og 18.25 har der været indbrud på Kildevej i Rungsted. Et vindue var opbrudt. Der var ikke opgjort stjålne effekter ved politianmeldelsen.

INDBRUD En ukendt gerningsmand har mandag 10. december kl. 20 forsøgt at bryde ind i et hus på Sophienberg Vænge i Rungsted Kyst. Et vindue blev aflistet, men tyverialarmen blev aktiveret, og tyven gik ikke ind i huset.

INDBRUD En lejlighed i Mikkelborg Park i Hørsholm var onsdag 12. december i tidsrummet fra kl. 7.30 til 21.30 udsat for indbrud. Tyven havde opbrudt en altandør. Ved anmeldelsen var der ikke opgjort, hvad der var stjålet.

FLUGT OVER MARK Onsdag 12. december kl. 16.47 blev tre mænd set løbe fra et hus på Ubberødvej i Hørsholm, hvor tyverialarmen lige var gået. De var iført sort tøj og blev set løbe over en mark i nordgående retning. En kvindelig beboer, der var ude at lufte sin hund i området, mødte også de tre mænd, som hun hilste på ved 17-tiden. Deres opførsel var også her så mistænkelig, at hundelufteren kontaktede politiet. En politipatrulje kørte til adressen og konstaterede, at et vindue i huset var blevet brudt op. De tre mænd var dog ikke længere at finde i området. Signalementet lyder: A: Mand, ca. 35 år, ca. 180 cm., spinkel af bygning og med lyst hår. B: Mand, ca. 30 år, østeuropæisk af udseende, 165-170 cm, tæt af bygning og med mørkt hår. C: Mand, ca. 30 år, østeuropæisk af udseende, 165-170 cm., tæt af bygning og med mørkt hår. Alle tre var iført sort tøj.

INDBRUD Et vindue blev aflistet med en skruetrækker, manden kom ind i huset, men intet blev stjålet ved et indbrud i et hus på Bukkeballevej i Rungsted Kyst. En mand, kraftig af bygning og hvid i huden, iført lyse bukser og lys dynejakke blev dog set torsdag 13. december omkring kl. 16.40.

FLUGT Tre unge udlændinge i sort tøj, der var i færd med at sparke døren ind på et hus på Rungstedvej i Rungsted Kyst, stak af, da de torsdag 13. december omkring kl. 19 blev opdaget af den person, der anmeldte indbrudsforsøget til Nordsjællands Politi. De tre nåede efter al sandsynlighed ikke ind i huset.

INDBRUD Mellem søndag 9. december kl. 16 og torsdag 13. december kl. 15.50 har der været indbrud på Blomsterager i Kokkedal. Vindue i stue opbrudt. Ved anmeldelsestidspunktet var der intet overblik over, hvad der er stjålet.

TYVERI Rungsted Kyst: Fire dæk og fælge blev onsdag 12. december mellem klokken 12.23 og torsdag klokken 19 stjålet fra en Audi, som stod på parkeringspladsen på Vestre Stationsvej i Rungsted.

INDBRUD En terrassedør på første sal blev brudt op i en villa på Rungsted Strandvej i fredag 14. december kl. 17.45. Ved anmeldelsen en time senere var der ikke overblik over, hvad der var stjålet.

INDBRUD Fredag 14. december kl. 17.40 gik tyverialarmen i et hus på Grønnevang i Hørsholm. En havedør var opbrudt med koben og fra husets soveværelse og walk-in closet blev der stjålet flere ure, en stor mængde smykker, heraf en del ældre smykker. Det var familiens nabo, der fik et opkald fra alarmselskabet om, at der var indbrud. Herefter alarmerede naboen politiet.

INDBRUD Et andet hus på Grønnevang havde også indbrud i løbet af fredag 14. december mellem kl. 7 og 19.55. Her blev køkkenvinduet opbrudt og hele huset gennemrodet. Tyven stjal ure, smykker og pas, og gavepapiret af en række julegaver var flået af, men tilsyneladende uden, at der var stjålet nogen.

INDBRUD Tyverialarmen i en villa på Helleholm i Rungsted blev fredag 14. december kl. 19.12 sat i gang af ukendt indbrudstyv, der havde opbrudt vinduet til soveværelset med et 30 mm koben og stjålet smykker.

INDBRUD En familie på Højmosen i Hørsholm fik fredag 14. december mellem kl. 14.30 og 20.45 ubudne gæster. Her konstaterede naboen, at et vindue til soveværelset var opbrudt og hele huset gennemrodet. Der blev stjålet en iPad, smykker, ure, kontanter og en taske

INDBRUD Der blev stjålet tøj og smykker ved et villa indbrud på Hjortevej i Hørsholm, begået fredag 14. december mellem kl. 7.45 og 23, hvor vindue blev opbrudt.

INDBRUD Et bolig på Christianhusvej i Hørsholm blev lørdag 15. december ribbet for ur, bærbar computer, kontanter, pengeskab og personlige papirer. Mellem kl. 18 og 23.20 har ukendt person aflistet en rude.

INDBRUD En villa på Strandvejen i Kokkedal var udsat for indbrud fra lørdag 15. december kl. 13 til søndag 16. december kl. 11.15. Der blev opbrudt et badeværelsesvindue og stjålet smykker og ure.

INDBRUD Lørdag 15. december kl. 15.45 var der indbrud i en villa på Ubberødvej i Hørsholm. Et vindue var opbrudt. Ved anmeldelsen var ikke overblik over de stjålne effekter.

INDBRUD Smykker og kontanter blev stjålet ved et villaindbrud på Sylager i Hørsholm, begået far torsdag 13. december til søndag 16. december kl. 16.30. Et vindue i soveværelse var opbrudt, og gerningsmanden havde ligeledes forsøgt at opbryde et stuevindue.

INDBRUD En villa på Ubberødvej i Hørsholm blev udsat for indbrud lørdag 15. december mellem kl. 8 og 16.45. En rude til soveværelse var opbrudt. Ved anmeldelsen var der ikke overblik over de stjålne genstande.

KORTSLUTNING En beboer på Vallerød Banevej 19A alarmerede mandag 17. december kl. 6.23 Nordsjællands Brandvæsen, da det lugtede brændt fra køleskabet. Brandfolkene konstaterede, at ledningen til det ældre køleskab var kortsluttet, men der heldigvis ikke opstået ild.

Kilde: Nordsjællands Politi og Nordsjællands Brandvæsen

Publiceret 17 December 2018 17:00