Under påskud af, at der skulle gøre rent, forsøgte to kvinder at skaffe sig adgang til en bolig i Rungsted.

Under påskud af, at der skulle gøre rent, forsøgte to kvinder at skaffe sig adgang til en bolig i Rungsted. Foto: Mostphotos

Se ugens politirapport:

Tricktyve og masser af indbrud

TRICKTYVE PÅ SPIL To kvindelige rengøringstyve var mandag den 14. januar på spil i Rungsted, hvor de forsøgte at få trænge ind til en 45-årig kvindelig beboer på Enghave, under dække af at komme ind for at gøre rent. Det lykkedes dog beboeren at blokere indgangen for to kvinder, som havde åbnet døren til den 45-årigs bolig og forklarede på engelsk, at de skulle gøre rent. Men den 45-årig nægtede at lade dem komme forbi og bad dem meget bestemt om at gå. De to kvinder beskrives som: A: Kvinde, ikke etnisk dansk af udseende, almindelig af bygning, hvid i huden og med lyst hår. Iført mørkegrå dynejakke og medbragte lys rygsæk. Talte fremmedsprog. B: Kvinde, ikke etnisk dansk af udseende, almindelig af bygning, hvid i huden og med sort mellemlangt hår. Iført mørkerød dunjakke. Talte fremmedsprog.

BUTIKSTYV En 42-årig kvinde fra Nivå, som mandag den 14. januar blev taget for butikstyveri i Netto på Højengen i Kokkedal, ville ikke oplyse sit navn og personnummer. Derfor måtte en patrulje køre forbi for at hjælpe med at finde ud af, hvem kvinden var.

TYVERI FRA BIL Navigationsudstyr blev i sidste uge stjålet fra en BMV X5, som holdt parkeret på Vedbæk Strandvej. Det skete i tidsrummet fra søndag den 12. januar klokken 21 og mandag den 14. januar klokken 11.30. Ved indbruddet blev der stjålet både rat med airbag, forlygter, konsollen rundt om gearstangen samt et integreret gps-system.

INDBRUD Mandag den 14. januar blev der begået et indbrud i en villa på Sophienbergvej i Rungsted. Det skete klokken 9.40, hvor alarmen gik. Der var endnu ikke overblik over, hvad der blev stjålet, da sagen blev anmeldt til politiet.

INDBRUD Kontanter. Det var blandt andet, hvad der blev stjålet fra en lejlighed på Marievej i Vedbæk. Det skete mandag den 14. januar, hvor indgangsdøren til lejligheden blev brud op ved karmen. Ud over kontanter, var der ikke overblik over de stjålne effekter, da sagen blev anmeldt.

INDBRUD I BILER Rat, forlygter, navigationsudstyr og gps-systemer blev stjålet ved indbrud i fem biler på flere adresser i Rungsted. Det skete mellem mandag den 14. januar klokken 17 og tirsdag den 15. januar klokken 08, hvor gerningsmændene efter gik udstyret i dyre biler. Tyverierne er sket på Bukkeballevej, hvor det er gået ud over to Mercedes Benz og en Porsche, en Porsche på Valdemarsvej og en BMW på Hulsøvang.

NARKOBILIST Natten til onsdag den 16. januar blev en 24-årig mand fra Kokkedal standset, da han kom kørende ad Helsingørmotorvejen, lidt syd for afkørsel Nivå. Manden var påvirket af cannabis og havde ikke noget kørekort.

INDBRUD Kontanter blev onsdag den 16. januar stjålet fra en lejlighed på Ellevej i Hørsholm. Ved indbruddet blev en dør brudt op.

INDBRUD Værktøj, hårde hvidevarer og en marmorvask. Det var, hvad der natten til onsdag den 16. januar blev stjålet fra en villa på Sophienberg Vænge i Rungsted Kyst. Ved indbruddet blev et vindue brudt op.

INDBRUD I BIL En taske med en computer blev torsdag den 17. januar stjålet fra en Mercedes-Benz, der holdt parkeret på Kammerrådensvej i Hørsholm. Ved indbruddet blev en rude i bilens passagerside knust.

TYVERI En chauffør, som skulle aflevere varer på Christianshusvej kunne angiveligt ikke stå for fristelsen, da han torsdag den 17. januar så en pung ligge i en bardisk. Han rakte ifølge et vidne ind over disken og tog pungen, hvorefter han forlod stedet. Manden beskrives som udenlandsk af udseende, ca. 40 år, 170-175 cm høj og almindelig af bygning.

INDBRUD Fredag 18. januar har der været tre indbrud i villaer i Kokkedal. Mellem kl. 19 og kl. 22.11 på Byvænget, hvor intet blev meldt stjålet på anmeldelsestidspunktet. Mellem kl. 13.30 og 23:00 gik det ud over et hus på Havrevænget, hvor der blev brudt et vindue op stjålet elektronik. Samme fremgangsmåde på Hjortevænget mellem kl. 16.15 og 23.30. Her er der intet overblik over, hvad der er stjålet.

INDBRUD på Hjortevej i Hørsholm fredag 19. januar. Anmeldt kl. 04.00, hvor der blev konstateret en knust rude i en dør. Ved indbruddet blev der stjålet smykker.

Kilde: Nordsjællands Politi

Publiceret 21 January 2019 12:25