Her er uddrag fra Nordsjællands Politis døgnrapport i den forgangne uge i Hørsholm og omegn.

Her er uddrag fra Nordsjællands Politis døgnrapport i den forgangne uge i Hørsholm og omegn. Modelfoto

Se ugens politirapport:

Helt unge butikstyve og tyveri fra BMW'er

TYVERI FRA BIL Tirsdag 19. februar mellem kl. 18.30 og 20.30 blev en Nissan Qashqai på Rungsted Havn udsat for indbrud. En taske, som stod bag førersædet, blev stjålet. I tasken var diverse papirer samt en pung med pas og forskellige medlemskort.

PIGER BAG BUTIKSTYVERI To 13-årige piger fra Kokkedal var lidt for langfingrede, da de tirsdag 19. februar ved 16-tiden besøgte Hennes & Maurutz i Hørsholm Midtpunkt. Her blev afsløret i at stjæle tøj, et par sko, et smykke og et mobilcover. En patrulje blev tilkaldt og betjentene kørte de to unge butikstyve hjem til deres forældre.

BUTIKSTYVERI En pakke te og to proteinbarer. Det var, hvad en 18-årig mand fra Kokkedal blev sigtet for at stjæle fra Føtex på Egevangen, da han kl. 18.50 tirsdag 19. februar blev taget for butikstyveri.

BILBRAND Tidligt onsdag kl 03.58 udbrød der brand i en Mercedes, som holdt parkeret på Mellemengen i Kokkedal. Ved branden opstod der skader på to øvrige biler. Politiet skal nu undersøges, om brandårsagen kan fastlægges. Det er kun to døgn efter en BMW gik op i flammer, ligeledes på Mellemengen. Her så et vidne to personer smide noget ind i bilen, inden den brød i brand.

INDBRUD i en villa på Gyvelvej i Hørsholm, begået mellem søndag 17. februar fra kl. 10 til 19. februar kl. 21.30. Et vindue til stue opbrudt. Intet overblik over stjålne effekter ved anmeldelsen.

TYVERI FRA BIL Rat og navigationsanlæg er stjålet fra to BMW-personbiler, henholdsvis på Ewaldsvej og Hulsøvang i Rungsted. Det ene tyveri skete klokken 3.01 natten til torsdag 21. februar. Udover rat og navigation blev midterkonsollen også fjernet. Det andet tyveri er sket mellem tirsdag 19. februar kl. 22 og onsdag 20. februar kl. 07.45. Ved begge tyverier har tyven knust en rude i venstre side af bilen.

BUTIKTYVERI En 45-årig kvinde fra Snekkersten blev søndag 24. februar kl. 20.28 afsløret, da hun forsøgt at gå ud af Netto på Duevej med en klapvogn fyldt med varer, hun ikke havde betalt for.

INDBRUD Et hus på Absalonsvej i Nivå var lørdag 23. februar mellem kl. 9-21 udsat for indbrud. Gerningsmanden aflistede et vindue i badeværelse og stjal smykker.

INDBRUD i en villa på Rungsted Stradnvej, begået fredag 22. februar fra kl. 14 til midnat. Tyven er kommet ind via førstesalen og udelukkede været på den etage, så alarmen ikke blev aktiveret. Ved anmeldelse var tyvekosterne ikke opgjort.

INDBRUD Fredag 22. februar var der indbrud i en villa på Bolbrovej mellem kl. 19.30 og 23.50. Et vindue blev knust med ukendt redskab. Der blev stjålet to bærbare computere, tre tablets, et kamera og en guldkæde.

INDBRUDSFORSØG i en lejlighed på Ådalsparkvej fredag 22. februar fra kl. 9.45 til 22. Hoveddør forsøgt sparket op. Ingen synlige tegn udefra, men karm på inderside var gået fra.

Kilde: Nordsjællands Politi

Publiceret 26 February 2019 07:00