Se ugens politirapport:

Hærværk, uro, indbrud og straksdom

HÆRVÆRK En Audi A4, som holdt parkeret på Egedalsvænge i Kokkedal har været udsat for hærværk. Bilen har buler i motorhjelm og bagagerumsklap og er blevet ridset flere steder. Hærværket er sket fredag 1. marts mellem klokken 19.30 og 19.40, men er først meldt til Nordsjællands Politi mandag 4. marts.

RØG I STUEN Tirsdag 5. marts kl. 01.06 rykkede brandvæsenet ud til en bolig på Sophielund 88, hvor røg fra en ovn i stuen havde udløst brandalarmen.

URO Onsdag 6. marts klokken 06.45 opstod der uro i Udrejsecenter Sjælsmark i forbindelse med en hjemsendelse af en familie. I den forbindelse blev der anvendt kasteskyts mod politiet, ligesom der blev antændt mindre bål enkelte steder. Det varede dog ikke længe førend gemytterne var faldet til ro.

OLIESPILD Nordsjællands Brandvæsen måtte tirsdag 5. marts kl. 14.10 rykke ud til Ådalsvej, hvor der var melding om spild af olie. Det viste sig at være et mindre tab af olie på vejen, som Hørsholm Kommune efterfølgende tog sig af.

INDBRUD Fra en restaurant på Rungstedvej i Hørsholm er der tirsdag 5. marts mellem klokken 21.00 og onsdag klokken 11.00 stjålet et kontantbeløb fra et skab. Tyven har skaffet sig adgang ved at ødelægge cylinderen i hoveddøren til forretningen.

INDBRUDSFORSØG i en lejlighed på Ådalsparkvej onsdag 6. marts mellem kl. 7 og 12.20. Hoveddøren forsøgt opbrudt, men ingen kom ind i lejligheden.

INDBRUD på Skydehøjsgården i Hørsholm torsdag 7. marts mellem kl. kl. 7.15 og 16.45. Det er ukendt, hvordan tyven er kommet ind i boligen, og der var på anmeldelsestidspunktet intet overblik over, hvad der er stjålet.

INDBRUD Der har i perioden mellem søndag 3. marts kl. 20 og søndag 10. marts kl. 15 været indbrud i villa på Kløvervang i Hørsholm. Vindue i soveværelse brudt op og der blev stjålet højttaler, vin, kniv, kokkekniv og løbesko.

INDBRUD i to huse på Stakkeledet i Hørsholm. Et af dem mellem fredag 8. marts kl. 15.30 og lørdag kl. 19. Tyven eller tyvene kom ind i huset ved at bryde et vindue til soveværelse op med værktøj. Stjålne genstande: smykker, B&O højttaler. Det andet mellem 8. marts kl. 12 og 9. marts kl. 8.50. Her blev et vindue til et badeværelse brudt op og stjålet Sonos højttalere, kontanter og en pc.

BRANDALARM Røglugt i en opgang på Egedalsvænge i Kokkedal gjorde, at Nordsjællands Brandvæsen fredag 8. marts kl. 12.47 måtte rykke ud. Brandfolkene kunne ifølge indsatsleder Jens Gartfort konstatere, at der lugtede som om der var brændt en avis af. Derud over var der ingen ild i bygningen. Det var der til gengæld i et buskads, som brandfolkene blev sendt videre på stedet. Den fik brandfolkene dog hurtig styr på.

TRAFIKUHELD To personbiler stødte søndag eftermiddag 10. marts sammen på Rungstedvej ud for nr. 73. Uheldet skete kl. 17.22, da den ene part, en 19-årig kvinde fra Vedbæk på vej mod øst af uforklarlige årsager kom over i den modsatte vejbane. Her ramte hun så frontalt ind i en 62-årig kvinde fra Græsted.

Ifølge Nordsjællands Politi kom ingen til skade ved sammenstødet. Brandvæsenet blev tilkaldt kl. 17.27 for at rydde op efter uheldet.

ANHOLDT OG DØMT En 25-årig mand fra Humlebæk blev mandag morgen 11. marts anholdt på sin bopæl for at stå bag røveriet mod 7-eleven på Kokkedal Station lørdag 9. februar. Den 25-årig blev kort efter stillet for en dommer, hvor han fik en straksdom på et år og to måneders ubetinget fængsel for røveriet samt en straf for en tidligere dom.

Kilde: Nordsjællands Politi og Nordsjællands Brandvæsen

Publiceret 12 March 2019 17:30