Udpluk fra Nordsjællands Politis døgnrapport i den forgangne uge.

Udpluk fra Nordsjællands Politis døgnrapport i den forgangne uge. Modelfoto

Se ugens politirapport:

Indbrud og knivstikkeri

Nordsjællands Politi har disse udpluk fra sidste uge døgnrapport i Hørsholm og omegn

SKUDDRAB I forbindelse med efterforskningen af skuddrabet på Rungsted Strandvej lørdag 6. april har politiet anholdt endnu en 21-årig mand fredag 12. april kl. 16.42. Han er sigtet for drab og drabsforsøg og blev fremstillet lørdag formiddag i grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet frem til 3. maj. Det er uvist, hvordan han forholder sig til sigtelsen. To andre personer sidder også varetægtsfængslet i sagen.

INDBRUD I BIL En donkraft, en bærbar pc samt noget træningstøj blev torsdag 11. april stjålet fra en Mazda, som holdt parkeret på Holmegårdsvej i Kokkedal. Tyven har knust en siderude for at komme ind i bilen.

INDBRUD Smykker. Det var udbyttet fra et indbrud i en lejlighed på Mikkelborg Park i Hørsholm. Ved indbruddet der blev begået mellem mandag 8. og onsdag 10. april blev et vindue til soveværelset aflistet.

INDBRUD Et helt spisestel til 16 personer af mærket Flora Danica, med alt hvad det indebærer af blandt andet store tallerkner, krokost- og sidetallerkner kopper, underkopper og flødeskåle. Det var hvad der blev stjålet fra en villa på Fredheimvej i Vedbæk. Ved indbruddet der blev begået tirsdag 9. april var der ingen tydlige tegn på indbrud.

INDBRUD I BIL En taske med en bærbar computer blev tirsdag 9. april stjålet fra en Peugeot 107, som stod parkeret i Hørsholm Midtpunkt. Tyven kom ind i bilen ved at bryde låsen op.

KNIVSTIKKERI Mandag 8. april klokken 16.45 modtog politiet en anmeldelse om tumult ud for en adresse på Nordengen i Kokkedal. Kort efter ankom en 39-årig mand fra Humlebæk til skadestuen i Hillerød med et snitsår på kinden. Ifølge Nordsjællands Politi er der tale om interne familiestridigheder.

KNIVSTIKKERI En 24-årig mand fra Helsingør, blev mandag 8. april, under noget tumult ramt af knivstik i ansigtet. Manden kom dog ikke alvorligt til skade. Det skete klokken 17.10 på Holmegårdsvej ved F24 i Kokkedal. Et stort antal patruljer kørte til stedet, og kriminalteknisk støtte blev tilkaldt for at foretage undersøgelser på gerningsstedet. Politiet arbejder nu med at klarlægge forløbet, men hændelsen vurderes ikke at hænge sammen med lørdagens skyderi i Rungsted.

INDBRUD En beboer i en bolig på Sophielund i Hørsholm glemte formentlig at låse hoveddøren, og da han onsdag 3. april var væk i en halv time. Da han kom tilbage var boligen tømt for smykker og kontanter. Politiet formoder at det er en tyv, der er gået ind i huset fordi døren ikke var låst, hvorefter der blev stjålet kontanter og smykker.

INDBRUDSFORSØG Mandag 8. april anmeldte beboeren i en villa på Ubberødvej i Hørsholm, at et vindue var forsøgt opbrudt med en ukendt genstand. Det skete mellem den 23. marts og 8. april. Gerningsmanden kom dog aldrig videre.

Kilde: Nordsjællands Politi

Publiceret 15 April 2019 17:00