Flere er anholdt og sigtet efter skuddramaet i Rungsted 6. april, blandt andet en 21-årig mand, der er fængslet frem til 3. maj.

Flere er anholdt og sigtet efter skuddramaet i Rungsted 6. april, blandt andet en 21-årig mand, der er fængslet frem til 3. maj. Foto: Bjørn Nielsen

Politirapporten:

Redningsaktion, fængsling i skuddrama og smadret bil

INDBRUD i en villa på Stakkeledet i Hørsholm, begået fra lørdag 13.april kl. 12 til tirsdag 16. april kl. 22. Et vindue var opbrudt, men ved anmeldelsen var der ikke overblik over de stjålne effekter.

REDNINGSAKTION Tirsdag 16. april kl. 20.29 indløb der anmeldelse om, at en person muligvis var faldet over bord fra en mindre båd ud for Rungsted Kyst. En helikopter blev sendt i luften, ligesom flere patruljer kørte til stedet, men det viste sig dog, at ingen var faldet over bord.

NARKO Tirsdag 16. april kl. 17.16 blev en 25-årig mand fra Roskilde sigtet for lovgivning om euforiserende stoffer, da han ved Nivå Center blev truffet af en patrulje. Han lugtede ikke kun af hash, betjentene fandt også en mindre mængde hash på ham. Samme scenarie gentog sig kl. 19.50, men denne gang var de en 24-årig mand fra Kokkedal.

INDBRUD Tyverialarmen i en villa på Folehavevej i Hørsholm skæmte tilsyneladenden en ukendt tyv tirsdag 16. april mellem kl. 5.05 og 6.18, hvor et vindue blev brudt op.

BUTIKSTYVERI En 31-årig mand fra Kokkedal blev mandag 15. april kl. 13.12 taget for butikstyveri i Føtex på Egevangen i Kokkedal. Personalet havde pågrebet manden, der dog ikke ville identificere sig. En patrulje blev sendt til stedet, og det fik hans tunge på gled.

NARKOKØRSEL Natten til mandag 15. april kl. 1.45 blev en 25-årig anholdt for narkokørsel. En patrulje stoppede ham kl. 1.45 ud for Circle K på Niverød Kongevej i Nivå, hvor narkometeret slog ud. Han blev taget med på stationen til blodprøve.

UDEN FØRERRET En 24-årig mand fra Humlebæk blev natten til mandag 15. april taget i at køre bil uden førerret. En patrulje stoppede ham kl. 01.26 på Holmegårdsvej i Kokkedal. Han havde tidligere fået kørekortet frakendt og havde generhvervet det.

SKUDDRAB I forbindelse med efterforskningen af skuddrabet på Rungsted Strandvej lørdag 6. april har politiet anholdt endnu en 21-årig mand fredag 12. april kl. 16.42. Han er sigtet for drab og drabsforsøg og blev fremstillet lørdag formiddag i grundlovsforhør, hvor han varetægtsfængslet frem til den 3. maj. Det er uvist, hvordan han forholder sig til sigtelsen. To andre personer sidder også varetægtsfænglset i sagen.

SMADRET BIL En blå Ford Focus, der holdt parkeret på Ved Klædebo 20 i Hørsholm, fik revet den ene forskærm op, noget af fordøren og smadret sidespejlet torsdag 11. april fra midnat til fredag kl. 7. Der var ingen spor af synderen - heller ikke en besked under vinduesviskeren. "Mekanikeren vurderer, at det er et større køretøj, muligvis en lastbil, der har forårsaget skaderne," oplyser bilens Desirée Larsen, der håber, at vedkommende venligst vil give sig til kende og stå til ansvar for de skader, der er påført bilen. Hun kan kontaktes på tlf. 28 35 57 72 eller mail: desiree.k.larsen@gmail.com

NB. Deadline til denne udgave af 'Døgnrapporten' var onsdag den 17. april.

Kilde: Nordsjællands Politi

Publiceret 23 April 2019 17:00