Her er uddrag fra Nordsjællands Politis døgnrapport fra den forgangne uge i Hørsholm. Arkivfoto

Her er uddrag fra Nordsjællands Politis døgnrapport fra den forgangne uge i Hørsholm. Arkivfoto

Se ugens politirapport:

Tricktyve og brandfare

Uddrag fra Nordsjællands Politis døgnrapport i den forgangne uge

INDBRUD i lejlighed på Selmersvej i Hørsholm mellem torsdag 9. maj kl. 11 og fredag 10. maj kl. 8. Rude i havedør aflistet med ukendt værktøj. Stjålne genstande: Sølvtøj og ellers intet overblik.

BRANDFARE En ukrudtsbrænder skabte søndag 12. maj aften frygt for, at der var ild i en terrasse i Violens Kvarter i Nivå. Der var dog kun tale om kraftig røgudvikling, og husets beboer blev orienteret om, hvordan man mest fornuftigt og sikkert benytter en ukrudtsbrænder.

TRICKTYV En mand henvendte sig lørdag 11. maj omkring kl. 8.45 til en beboer i Islandshøjparken i Nivå og oplyste, at han kom fra kommunen og skulle tjekke forurettedes medicin. Manden blev lukket ind i lejligheden, men forurettede fandt manden mistænkelig, da han virkede usoigneret og gik i slidt tøj. Forurettede bad derfor manden om at gå igen. Manden bar et plastikkort fra Fredensborg Kommune under sin jakke. Intet blev stjålet. Signalement: Mand, sydeuropæisk af udseende, 40-45 år, ca. 170 cm, kraftig af bygning, brun i huden, med kort sort hår. Talte dansk med accent. Iført gamle slidte jeans, gammel blå fleecejakke og olivengrønne plastiksko.

KORTLØS En 55-årig mand blev torsdag 9. maj kl. klokken 22.50 sigtet for at køre uden kørekort. Han blev standset på Mortenstrupvej i Hørsholm.

BRAND En 62-årig kvinde satte natten til torsdag 9. maj af ukendte årsager ild til sin seng i sin bolig på Johannes Hages Allé i Nivå. Det skete klokken 01.21. Ingen personer kom til skade, dog blev den 62-årige kvinde og noget personale på stedet tjekket for røgforgiftning. Personalet fik slukket branden og efterfølgende blev der luftet godt ud.

BUTIKSTYV En 19-årig udenlandsk mand stjal onsdag 8. maj kl. 19.33 en stak Ben & Jerry is fra Føtex på Egevangen i Kokkedal. Manden havde kommet de 18 is i en rygsæk, og da han forlod butikken, blev han standset af en butiksdetektiv.

TRICKTYV En mulig tricktyv var onsdag 8. maj kl. 13.15 på spil hos en 89-årig kvinde på Bakkehave i Hørsholm. Her ringede en kvinde på døren og fortalte, at hun var fra hjemmeplejen og gerne ville stille nogle spørgsmål. Den 89-årige lukkede kvinden ind, selvom hun ikke kunne fremvise id fra hjemmeplejen. Det lykkedes formentlig ikke kvinden at stjæle noget. Hun beskrives som 40 år, 160-165 cm høj, kraftig af bygning, hvid i huden, sort hår, iført lyse bukser og en cremefarvet poncho. Talte dansk med udenlandsk accent.

STANDSET En 26-årig mand fra Helsingør blev natten til onsdag 7. maj kl. 00.57 standset, da han kørte ved Islandshøjparken i Nivå. Manden havde valgt at sætte sig bag rattet, selvom han tidligere var blevet frakendt sit kørekort og fik derfor en sigtelse for at køre uden førerret.

FÆRDSELSUHELD Mandag 6. maj kl. 20.44 skete der et solofærdselsuheld i rundkørslen på Ådalsvej i Hørsholm. En 37-årig mandlig bilist uden kendt adresse kørte ind i rundkørslen med retning mod Usserød Kongevej og kørte ind i kantstenen, så fordækket på bilen punkterede, og kofangeren blev totalskadet. Ved patruljens ankomst kunne det konstateres, at den 37-årige var påvirket af alkohol over det tilladte, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel.

Kilde: Nordsjællands Politi

Publiceret 13 May 2019 17:00