Pas på tricktyve, der ringer på døren. Fremgangsmåde er, at de får overtalt beboeren til at komme indenfor, men ikke lukker døren i efter sig, så en medgerningsmand kan snige sig ind og stjæle, mens beboerens opmærksomhed afledes.

Pas på tricktyve, der ringer på døren. Fremgangsmåde er, at de får overtalt beboeren til at komme indenfor, men ikke lukker døren i efter sig, så en medgerningsmand kan snige sig ind og stjæle, mens beboerens opmærksomhed afledes. Modelfoto

Falsk håndværker snød beboer

Tricktyveri mod mandlig beboer på Vedbæk Stationsvej

En mandlig beboer i en lejlighed på Vedbæk Stationsvej blev tirsdag ved 15-tiden udsat for et tricktyveri, da han fik besøg af en falsk håndværker

Nordsjællands Politi oplyser, at det ved 15-tiden ringede på hans dør. Udenfor stod en ca. 40-årig mand, der udgav sig for at være håndværker, og det fik beboeren til at lukke ham ind. Men den falske håndværker lukkede dog ikke hoveddøren ordentligt efter sig, og det gav en medgerningsmand mulighed for at liste ind i lejligheden og stjæle bukser, nøgler og pung.

Til politiet beskrives den falske håndværker som 40 år, ca. 200 cm høj, kraftigt bygget, kort hår. Han havde en lille hue på og talte med østeuropæisk accent.

mt

Publiceret 22 May 2019 16:30