Røg fra en grille udløste lørdag brandalarm i Kokkedal.

Røg fra en grille udløste lørdag brandalarm i Kokkedal. Foto: Adobe Stock

Se ugens politirapport:

Luskende mænd, røg fra en grill og en blotter

Uddrag fra Nordsjællands Politis døgnrapport for Hørsholm og omegn fra den forgangne uge

BLOTTER En mand blottede sig søndag 7. juli mellem klokken 16.00 og 16.17 for to piger på henholdsvis 13 og 14 år i buslinje 383 mod Rungsted. Pigerne sad bagerst i bussen, hvor en mand stirrede vedholdende på dem. Da den ene pige kiggede på manden, så hun, at han sad med blottede kønsdele. Manden beskrives som ca. 40 år, hvid i huden, mellemlangt brunt hår, meget tydelige øjenbryn, skægstubbe. Han var iført shorts og havde mange hår på benene.

BRANDALARM Nordsjællands Brandvæsen rykkede lørdag 6. juli kl. 17.18 ud til en brand på Holmegårdsvej i Kokkedal. Røg fra en grill udløste alarmen.

INDBRUD i villa på Lange-Müllers Allé i Rungsted mellem fredag 5. juli kl. 9 og mandag 8. juli kl. 01.00 En rude til soveværelset er aflistet.

INDBRUD i villa på Solbakken i Nivå mellem søndag 30. juni kl. 14 og lørdag 6. juli kl. 12. Vindue var brækket op og havedøren stod åben. Færden rundt i huset. Endnu ukendt, hvad der er stjålet.

INDBRUD på Ved Højmosen i Hørsholm mellem torsdag 4. juli kl. 16 og lørdag 6. juli kl. 20. Et vindue er brudt op med ukendt redskab og der ser ikke ud til at være stjålet noget.

INDBRUD i villa på Solbakken i Nivå mellem søndag 30. juni kl. 14 og lørdag 6. juli kl. 12. Vindue var brækket op og havedøren stod åben. Færden rundt i huset. Endnu ukendt, hvad der er stjålet.

INDBRUD i villa på Bukkeballevej, Rungsted Kyst, fredag 5. juli kl. 0.44. Rude i kældervindue aflistet. Stjålne genstande: kontanter.

MISTÆNKELIGE MÆND Onsdag 3. juli kl. 15.23 anmeldte en beboer på Bolbrohøj i Rungsted, at vedkommende netop nu og nogle dage tidligere havde observeret tre mandspersoner gå rundt i kvarteret og udvise mistænkelig opførsel ved at gå ind og kigge nærmere på flere forskellige boliger på vejen. De tre mænd beskrives som: A: 20-30 år, ca. 180 cm høj, almindelig af bygning, mørk i huden. Han var iført joggingtøj. B: 20-30 år, ca. 180 cm, kraftig af bygning, mørk i huden. Iført joggingtøj. C: Ca. 180 cm, almindelig af bygning, mørkt hår og mørk i huden. Iført løst tøj.

INDBRUD Et vindue blev opbrudt, og der blev stjålet smykker ved et indbrud i en villa på Boganisvej i Rungsted Kyst. Det er begået onsdag 3. juli fra kl. 8.34og kl. 11.44.

TYVERI FRA BILER En Mercedes, som holdt parkeret på Stakkeledet i Hørsholm, har mellem mandag 1. juli kl 22 og tirsdag kl. 5 været udsat for tyveri. Gerningsmanden borede låsen i fordøren op og stjal herefter bilens rat. En BMW, som holdt på samme vej, er i samme tidsrum til tirsdag kl. 8, fået stjålet hele instrumentbrættet, gps og styremodul samt en taske.

INDBRUD En ukendt person havde tilsyneladende en stige under armen, da vedkommende begik indbrud i Kirstineparken i Hørsholm i perioden fra tirsdag 25. juni kl. 13 til tirsdag 2. juli kl. 10.28. Et vindue til soveværelset var opbrudt, og der stjålet smykker og udenlandsk valuta.

INDBRUD Tirsdag 2. juli kl. 00:41 blev der anmeldt et indbrud i en villa på Violvej i Hørsholm. Der er ingen informationer om opbrud og tyvekoster.

ILD I BIL Fredag kl. 6.51 fredag 28. juni rykkede Nordsjællands Brandvæsen ud til ild i en bil på Helsingørmotorvejen, sydgående ved Hørsholm. Brandvæsenet fik efterslukket køretøjet.

Kilde: Nordsjællands Politi og Nordsjællands Brandvæsen

Publiceret 09 July 2019 06:00