Adskillige hus i Hørsholm blev i sidste uge hjemsøgt af indbrudstyve.

Adskillige hus i Hørsholm blev i sidste uge hjemsøgt af indbrudstyve. Arkivfoto

På indbrudsturné i samme gade

To huse på Stakkeledet ramt af indbrud i ferietiden, hvor der blev stjålet adskillige kostbare genstande

En indbrudstyv - eller flere - har i løbet af sidste uge været på 'turné' på blandt andet Stakkeleddet i Hørsholm.

Ved et af indbruddene, der ifølge Nordsjællands Politis døgnrapport fandt sted mellem lørdag 13. juli kl. 11 og og fredag 19. juli kl. 8, gik det ud over både skur, garage og selve huset.

Værktøj og smykker

I skuret og fra garagen er der stjålet adskilligt værktøj, som gerningsmanden eller -mændene fik adgang til ved at bryde en dør op. De skaffede sig også adgang til selve huset, hvor de løb med en bærbar pc, en tablet, en playstation, smykker samt et ur. Der blev brudt et vindue op for at komme ind i huset.

På samme gade, mellem mandag 15. juli kl. 15 og søndag 21. juli kl. 14, var der også uvelkomment besøg i et hus. En terrassedør var brudt op, og fra huset blev der stjålet højttalere, et fjernsyn, ure, pc og smykker.

Et tredje indbrud med stort udbytte fandt sted på Slettevang i tidsrummet fra lørdag 13. juli kl. 13 til fredag 19. juli kl. 17.30.

Kontanter og manchetknapper

Gerningsmanden eller -mændene kom ind i huset ved at afliste et vindue til et værelse og tømte huset for kontanter, et ur og manchetknapper.

Endelig er der registreret et indbrud på Opnæsgård fredag 19. juli mellem kl. 08.30 og kl. 16.15, hvor der blev brudt en hoveddør op. Her er der ikke noget overblik over, hvad der er stjålet.

Publiceret 22 July 2019 11:11