Stilhed før stormen:

Kasper håber, vejrguderne er med ham

Kasper Pedersens favoritdisciplin kan blive aflyst og bringe drømmen om en VM-billet i fare

Af
Joachim Weichel

Triatleten Kasper Pedersen fra Hørsholm har det seneste halve år arbejdet hen imod fredag den 2. februar 2018. Der ramler drømme og virkelighed sammen, når han skal forsøge at tilkæmpe sig en billet til VM i Sydafrika ved et løb i Dubai.

Ugebladet har fulgt det unge talent i ugerne op til konkurrencen, og med én dag til den hidtidige kulmination på karrieren, giver Kasper Pedersen et unikt indblik i sine tanker og følelser i takt med, at begivenheden kommer tættere og tættere på.

Nu begynder jeg for alvor at kunne mærke nervøsiteten komme snigende.

I dag åbnede selve registreringen for løbet, hvor jeg fik hentet mit officielle race nummer og diverse forskellige 'must haves' til race day. Det har også betydet, at jeg i dag var til race briefing, hvor det helt store samtaleemne er vejret og vinden.

De sidste par dage har det været umuligt at svømmetræne i vandet grundet store bølger og strøm. Svømningen er helt klart min stærke disciplin, sammenlignet med mine konkurrenter, så jeg håber virkelig ikke, vind og vejr gør, at svømningen bliver aflyst.

Ligeledes har der været en masse vindstød, og vinden har været omkring 35-40 km/t i vindstyrke i løbet af dagen. Det var bestemt også noget jeg kunne mærke på dagens cykeltræning, hvor jeg trods alt fik kørt med +40km/t under mit 25 minutters interval. Så farten er på plads!

Jeg kan virkelig mærke, at jeg er klar på at smadre igennem på fredag. Jeg er restitueret, jeg er frisk i hovedet og mentalt er jeg klar til at gå 'all out'.

null

Publiceret 01 February 2018 12:15

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV