DEBAT:

Åbent brev til uartige PostNord

Af Brita Bastogi, Breelteparken 203, Hørsholm:

Kære postvæsen.

Ikke alene er PostNord dyr og langsom, men nu er I også uartige.

I januar sendte jeg to breve frankeret med 8 kroner, som alle jo vidste, var taksten for et brev i Danmark.

Så en skønne dag her i februar, får jeg et brev fra PostNord, der fortæller mig, at nu er taksten 9 kroner – og at jeg derfor skal betale en bøde på 82 kroner, fordi jeg har sendt to breve, hvor der manglede 1 krone på hver.

Vildt forarget, gik jeg på posthuset, hvor jeg plejer at købe mine frimærker (fungerer stadig nede hos Købmand Dalgaard) – for at spørge personalet, hvad dette var for noget, og hvorfor de ikke havde fortalt mig, at taksten var ændret.

Og de kunne fortælle, at de først fik det at vide meget sendt i december, så de havde ingen mulighed for at oplyse kunderne om det.

Da jeg heller ikke har set nogen annoncering andre steder fra Postvæsenets side, vil jeg da gerne have at vide, om det er lovligt at sætte taksten op uden advisering?

Det må vi da have en forbrugerundersøgelse af.

Kære postvæsen (hvis I da stadig er et væsen- eller måske et delvist privatiseret væsen?). Vi ældre borgere er godt klar over, det var en svinestreg, da politikerne begyndte at privatisere postvæsenet, fordi det gav overskud. Uha- uha, det kan vi ikke ha', så ligger pengene bedre i private lommer.

Og resultatet har vi i dag – en nedkørt postservicering, fordi de ikke fik lov til at fortsætte med den ekspertise, der tjente os alle så godt.

Så kære PostNord, vær sød at opføre jer ordentligt – når kunderne ikke er blevet oplyst om jeres nye priser, så send et brev og fortæl det – og at I har sendt brevene videre, fordi disse takster er nye, eller bed om, at de 2 kroner der mangler, bliver indbetalt.

Men, send mig ikke en regning med et administrationsgebyr på 64.00 kroner plus moms af administrationsgebyr & Quickbrev 25% = 16,00 kroner plus de 2 kroner – i alt 82,00 kroner.

Det er simpelthen dårlig opførsel.

Publiceret 26 February 2018 17:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV