DEBAT:

Nu lysner det for hockeyfansene

Af Ejvind Olesen, Gl. Byvænge 5, Hørsholm:

Endelig ser det ud til, at Rungsted Seir Capital kan møde hele sit hjemmepublikum igen i en hal uden begrænsninger. Derfor glæder vi os til på søndag.

Vi er da nogen stykker, der har været lidt bekymrede i denne hårde vintertid, men nu lysner det. Næppe havde startskuddet lydt til byggeriet af den ny træningsskøjtehal, før det stod klart, at det ville gå ud over tilskuertallet i opvisningshallen.

Flugtvejene var i nogen grad væk. I en krisesituation kan man jo ikke flygte ud over et stort hul. Men man kan jo ikke få alt her i verden. Og nu blev endelig det store ønske om en træningshal (til både ishockey og al anden skøjteaktivitet opfyldt).

Derfor har en an landets førende ishockeyklubber, Rungsted Seier Capital, i mange kampe måttet spille for blot 500-600 tilskuere mod normalt op mod 2.000 til de store kampe.

Byens hold har af gode grunde savnet byens tilskuere, og det har selv med gode sejre i bagagen knebet med stemningen i hallen. Ishockey og medlevende tilskuere hører nu engang sammen.

Hvem der bliver modstanderne i slutspillet vides endnu ikke, når disse linjer skrives, men det ved vi, at der bliver anden kamp (i givet fald ud af syv) kl. 15 søndag 11.marts.

Hermed en opfordring til de mange, som også før har haft gode oplevelser i hallen – og gerne vil have det igen.

Publiceret 04 March 2018 08:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV