Travl formiddag for politiet:

Færdselsuheld på stribe

Nordsjællands Politi har i dag haft travlt med at rykke ud til uheld på de sneklædte veje. Ingen personer er kommet alvorligt til skade

Af
Morten Timm

Morten Timm

Mandagens snevejr var den afgørende årsag til, at Nordsjællands Politi i løbet af et par timer fik anmeldelser om indtil flere færdselsuheld.

Den første anmeldelse kom fra Møllerisvej i Hillerød klokken 10.18. Her var en varebil og en personbil stødt sammen og en kvinde blev kørt til undersøgelse på skadestuen, da hun klagede over mavesmerter efter uheldet, oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

På Helsingørmotorvejen skete to uheld. Det første uheld klokken 10.50 ved Hørsholm i sydgående retning og var et solouheld, hvor en mand kørte ud i midterrabatten og ramte autoværnet.

Han blev fragtet til undersøgelse på Herlev Sygehus.

En time senere skete endnu et uheld, denne gang 1000 meter før afkørsel 3 i sydgående retning. Her påkørte en lastbilchauffør en personbil. Der skete ingen personskade ved uheldet.

I de følgende timer fortsatte uheldene - henholdsvis på Helsingevej, på Hillerødmotorvejen ved Værløse, i Hellerup hvor en bus skred ud i en stensætning og to kvindelige passagerer måtte på skadestuen. Dernæst på Gersonsvej, hvor to biler stødte sammen i forbindelse med, at den ene foretog en U-vending. Der skete ingen personskade ved dette uheld.

Nordsjællands Politi opfordrer derfor til, at borgerne er særligt opmærksomme i trafikken, når Kong Vinter viser tænder.

Politiets gode råd

Nordsjællands Politi bilisterne til at være særligt opmærksomme i trafikken, når Kong Vinter viser tænder.

Her er deres råd til bilisterne:
• Kør forsigtigt
• Kør efter forholdene
• Hold afstand
• Tag af sted i god tid
• Bevar tålmodigheden
• Tænd lygterne
• Har du ikke vinterdæk på, så lad bilen stå(!)

Publiceret 05 March 2018 15:30

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV