Populært loppemarked flytter hjem igen

Hørsholm Loppemarked er tilbage på p-pladsen på Hørsholm Allé 6

Af
Morten Timm

Morten Timm

Efter tre år udenbys er Hørsholm Loppemarked igen tilbage på hjemlige breddegrader på Hørsholm Allé 6, nærmere bestemt parkeringspladsen mellem den gamle politistation og Circle K.

Her er Helle Hedegaard og Karin Groth, indehaverne af Hørsholm Loppemarked, nemlig klar til at åbne sæsonen 2018.

“Vi har været så heldige at få skrevet kontrakt med Hørsholm Kommune om at kunne afholde loppemarked i hjertet af Hørsholm,” meddeler de to kvinder til Ugebladet.

I 2015 måtte Hørsholm Loppemarked ellers forlade samme areal, da kurator for boet efter konkursramte Hørsholm Allé 6 Aps pludselig valgte at stoppe udlejningen af pladsen på grund af salg af arealet. Den nye placering blev ved Fredensborg Rådhus i Kokkedal.

Inden da havde der gennem 12 år været tradition for loppemarked i sommerhalvåret i Hørsholm, først på Hørsholm Midtpunkts parkeringsareal og derefter på p-pladsen på Hørsholm Allé 6, hvor der typisk var 50 stande.

Gevinst for byen

Daværende loppemarkedsejer Jan Hougaard beklagede i 2015 også, at de var nødsaget til at flytte fra Hørsholm. Sidste år solgte han så forretningen til Helle Hedegaard og Karin Groth, der glæder sig til at vende tilbage til Hørsholm.

“Det er en gevinst for byens borgere, at der også er aktivitet i byen om søndagen. Og det vil ligeledes gavne butikkerne, at der afholdes loppemarked, hvor flere mennesker vil besøge byen

Der vil være loppemarked i Hørsholm igen hver søndag fra 15. april og frem til 30. september kl. 08.30-14.00, (dog lukket i juli).

Publiceret 09 March 2018 12:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV