DEBAT:

Kan man stole på Hørsholm kommune?

Af Bent Gottfredsen, Breeltevej 2 og Stefan Thilemann, Breeltevej 10, Hørsholm:

Her på Breeltevej er vi nogle beboer der nok er tilbøjelige til at svare nej på dette spørgsmål . I 1999 solgte kommunen 375 m2 jord for det beskedne beløb af 60.000 kr.

Når beløbet var så lille var det fordi ,at det i skødet blev fastslået , at det overdragne areal ikke måtte give øgede byggemuligheder på den ejendom (Breeltevej12) som de 375 m² blev sammenlagt med.

Denne klare forpligtelse misligholder Hørsholm Kommune nu fuldstændigt således, at ejendommen i forhold til gældende ret overbygges væsentligt.

Kommunen har så forklaret sin flugt fra ansvaret med, at kommunen ikke vil håndhæve skødets bestemmelser i en retssag fordi det jo koster penge, og det vil man ikke ofre for at sikre borgerne den retsbeskyttelse, som vi i hvert fald her på Breeltevej mener var helt selvfølgelig i et land, der beskriver sig selv som et retssamfund .

Det kan kommunen simpelthen ikke være bekendt, og kommunens adfærd bekræfter jo desværre også den vurdering som tidligere ambassadør Niels Erik Andersen gav udtryk for sidste år, nemlig:

”Vi har i dag ikke en embedsmandskultur, vi kan være bekendt.”

Publiceret 09 March 2018 09:15

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV