Ny bølge af indbrud i biler

Nordsjællands Politi opfordrer bilister til at tømme bilen, før tyven gør det

Af
Peter Mailand

Peter Mailand

I løbet af den eneste uge har der været usædvanligt mange indbrud i biler i Hørsholm og Rungsted. Alene de seneste to døgn har der været seks tilfælde, oplyser Paul Huntingford fra Nordsjællands Politi.

“Rungsted Havn er et populært mål, for det er let at komme til, der er mange mennesker og ofte noget at komme efter,” siger han.

“Indbrud i biler går lynhurtigt, og Nordsjællands Politi opfordrer til, at man ikke efterlader værdigenstande i bilen, selv hvis man kun forlader den et kort øjeblik – desværre kender ikke alle nemlig forskel på dit og mit,” fremgår det af en pressemeddelelse.

Pas også på ved kirken

Indbruddene er sket ved, at tyven har knust enten en side- eller bagrude i bilerne. I de fleste tilfælde er der stjålet tasker, punge, mobiltelefoner, tøj og computere. I Rungsted Kyst løb tyven, udover en taske med en pung, solbriller og makeup, også med en kurv med strikketøj.

Parkeringspladsen ved Hørsholm Kirke er også en sted, tyvene har udset sig. Torsdag kl. 10.50-11.20 blev en rude i højre fordør smadret og fra bilens handskerum blev der stjålet en taske indeholdende diverse ID-kort, kreditkort, kontanter samt tilgodebeviser.

null

Publiceret 16 March 2018 11:15

SENESTE TV