Lokale musikelever spiller i symfoniorkester

Fredensborg Musikskole arrangerer koncert med byens musikalske børn

Lørdag 7. april gæster det store symfoniorkester Copenhagen Phil igen Nivå, denne gang med en ren hitparade af musikalske højdepunkter for hele familien. På scenen sidder også elever fra Fredensborg Musikskole.

Sidste gang de mange klassiske musikere gæstede Nivå, var i januar med en nytårskoncert med Michael Carøe i front som crooner. Denne gang er nytårsnoderne skiftet ud med en blanding af festlige toner.

Publikum kan glæde sig til et fornøjeligt musikalsk miks af filmmusikmageren John Williams og hans ”Star Wars” – men også muntre toner fra Elgars ”Pomp and Circumstance” fra BBC's populære Promenadekoncerter, tangoinspireret musik af Villa-Lobos, klassiske kompositioner af Sibelius og Bach til jazzede rytmer af Duke Ellington.

Som om det ikke var nok, har symfoniorkestret også inviteret elever fra Fredensborg Musikskole samt et kæmpekor af elever fra Musikskolen, Kirkerne og Endrupskolen til at spille med på et par værker side om side med de professionelle musikere.

For de mange lokale elever er oplevelsen ét af årets musikalske højdepunkter, og der øves flittigt op til den unikke koncert i NKK-Hallen. Billetter kan købes på www.fredensborgmusikskole.dk

logy

Publiceret 30 March 2018 08:00

SENESTE TV