Rungsted tabte igen i overtiden

Rungsted Seier Capital-holdet leverede en god præstation, men tabte alligevel 4-3 i fjerde kvartfinalekamp efter endnu en omgang overtidshockey

Af
Joachim Weichel

I tirsdagens opgør havde hjemmebaneholdet fra Rungsted Seier Capital igen lagt skarpheden på køl efter søndagens storsejr på 7-2, da det var blevet tid til fjerde semifinale mellem Rungsted og Herning Blue Fox. Det betød, at kampen, der først fandt sin vinder langt inde i overtiden, trak ud. I flere tilfælde havde Rungsted ikke heldet på sin side, når pucken blev sendt afsted mod Hernings mål, og derfor havde det heller ikke været ufortjent, hvis nordsjællænderne var løbet med sejren.

Inden da havde kampbilledet mindet om de foregående kampe. Rungsted-mandskabet har stor ære af kampene og spiller en god kamp, men foran mål har de manglet de den fornødne skarphed, der gør udslaget på, om du vinder guld, sølv eller bronze.

Det startede ellers godt tirsdag aften, hvor Rungsted-mandskabet hurtigt besvarede Hernings åbningsmål 52 sekunder inde i kampen og omsatte to tidlige powerplays til en føring på 2-1.

Det var en kort fornøjelse, fordi Herning-holdet svarede tilbage hurtigst muligt og sørgede for at arbejde sig tilbage i opgøret. Det var dog først i tredje periode, at det jyske mandskab tids nok fik annulleret Rungsteds momentum, inden de var hurtigst på aftrækkeren i overtiden.

I stedet er de tvunget til at vinde seriens resterende tre kampe for at gå i finalen efter 4-3-nederlaget. To af dem spilles i Herning - den første på fredag - mens sidste hjemmebanekamp for Rungsteds vedkommende spilles søndag.

Rungsted Seier Capital 3 Herning Blue Fox 4 (2-1, 1-2, 0-0, 0-1)

1-0: #22 Rasmus T. Andersson (#90 M. Persson, #13 M. Green)

2-0: #27 Nikolaj Krag Christensen (#24 B. Nash, #28 J. Hansen)

3-2: #39 Aleksi Laakso (#22 R.T. Andersson, #90 M. Persson)

Publiceret 04 April 2018 06:00

SENESTE TV