6-årige ude med raslebøssen:

Vilfred lagde selv 200 kroner

Af
Morten Timm

Morten Timm

Søndag var 93 indsamlere i Hørsholm ude med raslebøsserne for Kræftens Bekæmpelse. En af dem, der skilte sig ud og stod for én af mange oplevelser var ifølge indsamlingsleder Bente Abildstrøm 6-årige Vilfred.

Med sin mor, Siri Wagner Hansen, mødte han op med det erklærede mål, at han var kommet for at hjælpe andre. Og hvad er mere nærliggende end selv at spytte i bøssen.

“Vilfred startede derfor med at lægge 200 kroner af sine egne opsparede lommepenge i sin indsamlingsbøsse, inde han gik ud på sin rute sammen med sin,” oplyser Bente Abildstrøm.

Søndagens indsamling i Hørsholm nåede i alt 121.643 kroner. Det er 45.982 kroner mindre end Kræftens Bekæmpelse indsamling i 2017, hvor man nåede 167.625 kroner, og andet år med faldende beløb.

En forklaring er det gode forårsdag, som har lokket mange mennesker udendørs, men også, at det kun lykkedes at få besat 78 ud af 110 ruter. Alligevel lyder der fra indsamlingsleder Bente Abildstrøm en stor tak for indsatsen til de mange indsamlere, der var ude at rasle.

Publiceret 12 April 2018 06:00

SENESTE TV