Thomas Mygind, der bl.a. er kendt fra Robinsonekspeditionen, er blandt oplægsholderne ved MødeMekka. Pressefoto
Thomas Mygind, der bl.a. er kendt fra Robinsonekspeditionen, er blandt oplægsholderne ved MødeMekka. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

40 af Danmarks bedste møde-hoteller kommer til Rungsted

Hotel- og konferencecentret Rungstedgaard er 1. juni vært for MødeMekka

Næsten 40 møde- og konferencehoteller fra hele landet udstiller 1. juni samlet til en dag fyldt med input om at holde de bedst tænkelige møder.

Fra Nordsjælland udstiller blandt andre Strand- og Badehotel Marienlyst, Søhuset Konferencecenter, Sørup Herregaard samt Comwell. Gæsterne består af mødeplanlæggere i virksomheder og organisationer landet over.

Teambuilding og foredrag

Det er store budgetter, disse mødeplanlæggere har med i tasken. Rungstedgaard håber, at et besøg med foredrag, events og rundvisning på det i forvejen meget populære mødested vil friste endnu flere virksomheder til at lægge deres arrangementer i de smukke lokaler med udsigt til skoven og med sundet på den anden side af Strandvejen.

MødeMekkaet foregår om eftermiddagen, og en del af programmet består af teambuilding aktiviteter, som styres af det awardvindende teambuilding bureau 'CoastZone'.

Desuden kommer tv-værten, Thomas Mygind, der bl.a. er kendt fra TV3's 'Robinson Ekspeditionen'. Sideløbende med mediekarrieren har han uddannet sig som UK-certificeret NLP-practicioneer og arbejder nu professionelt med personlig/medarbejderudvikling og dynamisk ledertræning. 

gs

Publiceret: 17. Maj 2017 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere