Det var i denne butik, at kvinden fik stjålet sin pung. Foto: Peter Mailand
Det var i denne butik, at kvinden fik stjålet sin pung. Foto: Peter Mailand
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ældre kvinde fik stjålet pung tilbage

En 75-årig kvindes stjålne pung blev torsdag fundet på parkeringsplads i Hørsholm

Af Peter Mailand

Det tyveri der torsdag formiddag fandt sted i Paw Sko i gågaden, har nu fået en lykkelig slutning. For den 75-årige kvinde fra Kokkedal, der fik stjålet sin røde skindpung med 3500 kroner i, har nu fået den tilbage.

Tyveriet skete mellem kl. 11.35 og 11.45, hvor to mænd gik efter kvinden ind i Paw Sko og stjal pungen fra hendes taske, mens hun gik rundt i butikken og prøvede sko.

Da kvinden opdagede, at pungen var væk, reagerede butiksbestyrer Michael Kaarde hurtigt og løb efter de to mænd, som han råbte an og visiterede på parkeringspladsen bag butikken, fortæller han til Ugebladet.

Sparkede pung under bil

“Da jeg kommer om på p-pladsen, er de to mænd på vej ind i bilen, men jeg råber dem an, og går i gang med, at kropsvisitere den ene, mens de anden går væk fra bilen, og går over mod busholdepladsen, og det er dér han smider pungen og sparker den ind under en bil,” siger han.

Herefter kører den ene af de to mænd væk i en bil med udenlandske nummerplader, men pungen lader de ligge. Senere bliver kvindens pung fundet under bilen på parkeringspladsen.

“Den er blevet afleveret i banken og nu har kvinden fået sin pung tilbage - Og der er ikke stjålet noget,” siger en glad Michael Kaarde og tilføjer, at kvinden er meget lykkelig og er kommet med blomster.

Publiceret: 17. Marts 2017 14:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt