Alexander True har fanget San Jose-organisationens opmærksomhed, og nu får han mulighed for at arbejde sig tættere og tættere på drømmen om NHL.
Alexander True har fanget San Jose-organisationens opmærksomhed, og nu får han mulighed for at arbejde sig tættere og tættere på drømmen om NHL.
Arkivfoto: Jan Korsgaard
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Alexander True scorer kontrakt i Nordamerika

Efter tre år i de canadiske juniorligaer fortsætter Alexander True sin ishockeykarriere i AHL-klubben San Jose Barracudas

Ishockeyspilleren Alexander True har brugt de seneste tre år hos holdet Seattle Thunderbirds i WHL-ligaen, der er én af tre canadiske juniorligaer. Nu rykker han teltpælene op og rykker ned ad den amerikanske vestkyst, efter han har underskrevet en to-årig kontrakt med AHL-klubben San Jose Barracudas, der fungerer som andethold for NHL-holdet San Jose Sharks.

Aftalen kom i stand, efter den 20-årige spiller de seneste par år har imponeret på den internationale scene for det danske U20-landshold, hvilket sikrede ham en plads på hans kommende holds prøvetræning, og her fik han overbevist trænerteamet om, at han er værd at satse på.

I forbindelse med offentliggørelsen af kontrakten afslørede San Jose-organisationen, at NHL-afdelingen stærkt havde overvejet at drafte ham, og derfor udtrykker de stor glæde for, han har valgt at skrive under med deres organisation, selvom der var stor interesse for det danske stortalent.

Han afsluttede sin tid i de canadiske juniorligaer med sin hidtil bedste sæson, hvor det både blev til et mesterskab i WHL-ligaen og hans bedstproducerende sæson i Nordamerika. På vej mod titlen spillede han således 86 kampe med 62 point til følge, og dermed nåede han op på 169 kampe for Seattle-holdet, som han altså takker af hos for at forfølge drømmen om at spille i NHL.

Publiceret: 16. Juli 2017 16:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!