Hørsholm Badmintonklub starter nu træning i badmintonhallen her i Hørsholm for børn ned til 3 år.
Hørsholm Badmintonklub starter nu træning i badmintonhallen her i Hørsholm for børn ned til 3 år.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Badmintonklub starter træning for rollinger

Efter sommerferien starter Hørsholm Badmintonklub et nyt koncept for børn ned til tre år

Det er aldrig for tidligt at starte med at spille badminton i gode og trygge rammer.

Det mener i hvert fald Hørsholm Badmintonklub, der efter sommerferien lancerer et nyt koncept, hvor børn fra tre- til syvårsalderen kan gå til badminton med mor eller far hver lørdag formiddag.

To uddannede trænere vil i samarbejde med forældrene stå for træningen, der finder sted i badmintonhallen i Hørsholm på Stadion Allé 7D. Og meningen er, at man vil kombinere leg, motorik og badminton, så børnene og forældrene får en sjov og samtidig lærerig oplevelse ud af det.

"Med små ketchere, balloner, bolde, ringe, lave net og så videre lærer vi børnene gennem leg og sjov at spille badminton og bevæge kroppen. Og samtidig får de alle forudsætninger for at blive dygtige til badminton og andre sportsgrene, når de bliver ældre," siger kommunikationsansvarlig i Hørsholm Badmintonklub Jane Dalsgaard.

Da forældre-deltagelse er nødvendig, understreger badmintonklubben, at man som forælder skal være indstillet på at deltage og hjælpe til i træningen. Til gengæld er forhåndskendskab til badminton ikke nødvendig, og man kan låne ketchere af klubben til opstarten.

Tilmelding fra 14. august

'Miniton' starter lørdag den 30. august. Herefter er der 'træning' hver lørdag fra kl. 9 til 10 for de tre- til femårige og fra kl. 10 til 11 for de fem- til syvårige.

Man kan tilmelde sig i badmintonhallen til leder af ungdomsafdelingen Stig Jørnung. Og det kan gøres fra torsdag den 14. august fra kl. 17 til 20 samt alle hverdage i uge 34 fra kl. 17 til 20.

Publiceret: 06. Juli 2014 08:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt