Bent Fabricius-Bjerre akkompagneres af Trine Pallesen og trioen De Græd, og de kan opleves i koncertsalen på Louisiana. Pressefoto
Bent Fabricius-Bjerre akkompagneres af Trine Pallesen og trioen De Græd, og de kan opleves i koncertsalen på Louisiana. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Bent Fabricius-Bjerre spiller og fortæller

Bent Fabricius-Bjerre akkompagneres af Trine Pallesen og trioen De Græd

Koncert Et usædvanligt samarbejde er omdrejningspunkt for denne koncert med musik af Bent Fabricius-Bjerre til tekster af Klaus Rifbjerg, som finder sted i koncertsalen på Louisiana torsdag 4. maj kl.20.

Under koncerten vil Bent Fabricius-Bjerre fortælle anekdoter fra sit liv og tale om historierne bag de forskellige sange og samarbejdet med Rifbjerg.

Der venter en aften med musik og tekster, der kæler for øret, rykker i fødderne og bringer glædestårer frem.

Fandt hinanden i 50erne

Bent Fabricius-Bjerre er selv ved klaveret, mens skuespilleren Trine Pallesen synger. De bakkes op af trioen De Græd i form af Jesper Stilgren, sang og percussion, David Springborg, guitar, samt Niels Ovesen, bas.

Bent Fabricius-Bjerres samarbejde med Klaus Rifbjerg går tilbage til slutningen af 50’erne, hvor Erik Balling skulle bruge en sang til en film om ’Poeten og Lillemor’.

Det skulle være en parodi på tidens ønskekoncertnumre om sømanden ude på havet og hans gamle mor derhjemme med stokroser opad huset. Det blev til sangen ’MOR’.

Fabricius-Bjerre og Rifbjerg fandt hinanden, og i de følgende år satte Balling dem til at skrive sange til en række film.

Billetter koster 250 kr. srj

Publiceret: 03. Maj 2017 10:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere