Jens Jørgen Nielsen, Kløvervang, fik i 2015 en ny, stor nabo. Foto: Fred Jacobsen
Jens Jørgen Nielsen, Kløvervang, fik i 2015 en ny, stor nabo. Foto: Fred Jacobsen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Byggeri handler mere om penge end samhørighed

Udvalgsformand forstår frustrationer

Peter Antonsen (BL), formand for Miljø- og planlægningsudvalget forstår godt, at Pernille Møller Lund - og andre beboere i Gøgevangkvarteret i Hørsholm - er frustrerede over, at der kan bygges op til 8,5 meter høje huse lige på den anden side af hækken. Og han ser en kedelig udvikling i disse sager.

Kedelig udvikling

“Det er en udvikling, hvor der desværre gælder andre værdier end samhørighed og det at bo rart. Det handler nu om optimering, kroner og ører,” siger Peter Antonsen til Ugebladet.

Baggrund for udtalelsen er en ny byggesag i Gøgevangkvarteret, hvor en familie på fem kan se frem til en otte meter høj, hvid væg, der vil spærre for udsigten fra familiens vestvendte terrasse.

Det er familien frustreret ked og forstår ikke, at kommunen ikke har fået lavet den lokalplan, de r blev stillet i udsigt, da der senest var klager over store husbyggerier i kvarteret.

Spørgsmål om prioritering

“Vi har ikke haft midler og ressourcer til lokalplanen. Det er et spørgsmål om prioritering,” siger Antonsen. Selv om han forstår utilfredsheden i den konkrete sag understreger han, at han aldrig har lovet, at der kommer en lokalplan.

“Jeg ønsker det fortsat, for der er mange steder i kommunen, hvor der er behov for at få moderniseret byplanerne,” lyder det fra udvalgsformanden.

Publiceret: 11. Juli 2017 08:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!