Ultraløberen Carsten Nøhr Nielsen tilbagelagde 100 miles i den irske natur, og dette er ét af de flotte billeder fra ruten.
Ultraløberen Carsten Nøhr Nielsen tilbagelagde 100 miles i den irske natur, og dette er ét af de flotte billeder fra ruten.
Foto: Carsten Nøhr Nielsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Carsten overvandt irsk helvede

Ultraløberen Carsten Nøhr Nielsen gennemførte Wicklow Way 100 mil-løbet i Irland på trods af fysiske og mentale strabadser undervejs

100 mil igennem den terrængående irske natur. Det var opskriften på den udfordring, som ultraløberen Carsten Nøhr Nielsen fra Hørsholm havde sat sig for at gennemføre i starten af december måned på trods af, han ikke havde fået trænet lige så meget, som han havde sat sig for inden løbet.

Alligevel gennemførte han løbet i en flot tid på 28 timer og 47 minutter, selvom han flere gange undervejs mødte udfordringer, der var ved at tage modet fra ham.

Allerede efter fem kilometer for han nemlig vild, hvilket kostede over en times anstrengelser i seks kilometer bakket terræn. Han fandt dog tilbage på sporet, og selvom han på dette tidspunkt lå næstsidst, fortsatte han ufortrødent. Som Carsten passerede rutens første checkpoints, passerede han også flere af de andre løbere, og det var en tiltrængt motivation forud for de strabadser, der ventede ham.

Vabler og en blærebetændelselignende tilstand udgjorde nemlig ubehagelige overraskelser, men efter han fandt ind i et samarbejde med en irsk løber kaldet Declan, steg humøret, og de fulgtes ad i mål, hvor de sluttede på løbets 13.plads.

Carstens fremtidige udfordringer kan følges her.

Publiceret: 19. December 2016 07:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere