Kommunalvalg 2017
Økonomien bag det populære ældreprojekt Musikalsk Potpourri var været genstand for politisk debat.
Økonomien bag det populære ældreprojekt Musikalsk Potpourri var været genstand for politisk debat.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Ansvarlig omgang med skatteydernes penge, tak

Af Anne Ehrenreich (V), medlem af Hørsholm Kommunalbestyrelse:

I forbindelse med kommunalbestyrelsen genbehandling af forslaget om støtte til musikalsk potpourri af værdighedspuljen 30. oktober 2017 stod det klart, at vi end ikke har modtaget et budget for forslaget.

Beslutningsgrundlaget bestod af et regnskab fra 2014. Der var ikke fremlagt noget specifikt budget for anvendelse af de 375.000, som nu blev foreslået afsat til musikalsk potpourri. Eneste oplysning var, at 290.000 kr. skulle gå til Trommen og 85.000 kr. til Frivillighedscentret.

Der skal ikke herske tvivl om, at Venstre støtter projektet. Men når det gælder budgettet, så burde det være specificeret, hvorfor potpourriet kunne løbe op i udgifter til Trommen på 290.000 kr. Det var derfor helt umuligt at vurdere, om kommunalbestyrelsen godkendte endnu et indirekte driftstilskud til Trommen ved brug af værdighedspuljen som først og fremmest bør komme kommunens svage ældre til gavn.

Kommunalbestyrelsen bør efter Venstres opfattelse ikke bevilge penge uden budgetter for anvendelsen af pengene. Det er ikke ansvarlig omgang med skatteydernes penge.

Publiceret: 12. November 2017 20:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere