Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Besværlig hverdag uden busrute 383

Af Lis Sørensen, Rypevænget 207, Kokkedal:

I Ugebladet Weekend den 5. november 2015 slår Thomas Bak fast, at der ikke kan blive tale om at genåbne busrute 383, der indtil december 2014 betjente et stort område i Kokkedal Øst.

Jeg blev meget vred over Thomas Baks udtalelse. For mig virker Thomas Baks argument nærmest som en økonomisk krig imod Hørsholm og ikke hensyntagen til alle os i Kokkedal Øst.

Som pendler til København blev min busrute med et revet væk og min dagligdag dermed besværliggjort. Jeg har taget konsekvensen - i første omgang gået 20 procent ned i tid, og når vinteren rigtig tager til, stopper jeg helt (læs ingen skattekroner i kommunekassen fra mig) og det til trods for, at jeg ifølge politikerne gerne skulle blive på arbejdsmarkedet syv år endnu.

Jeg er måske ikke den eneste, der tager dette skridt, og vi skal ikke være mange, før det i sidste ende giver Fredensborg Kommune et større underskud i kassen, end hvad bussen kostede.

Jeg har det med kommunesammenlægningen som med EU - en skandale, der aldrig skulle være sket. Alting er blevet dårligt, efter vi blev lagt sammen med Fredensborg-Humlebæk. Det gamle Karlebo klarede sig betydeligt bedre.

Publiceret: 10. November 2015 15:45
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt