Nye Borgerliges folketingskandidat i Nordsjælland, Mette Thiensen. Pressefoto
Nye Borgerliges folketingskandidat i Nordsjælland, Mette Thiensen. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Borgerne skal kunne føle sig trygge

Af Mette Thiesen, folketingskandidat for Nye Borgerlige i Nordsjælland, Østergade 20, Hillerød:

Borgerne i Nordsjælland er utrygge. Borgerne i Hørsholm er utrygge. Det er forståeligt. Den manglende prioritering af reelt politiarbejde er et stort problem.

Der er alt for meget bureaukrati som følge af Politireformen. De ansvarlige politikere har totalt lukket øjnene for udenlandske tyvebanders hærgen. De har ignoreret truslen fra den massive indvandring fra muslimske lande og den vold, det medfølger.

Man skulle tro, at politikerne efterhånden havde lært lektien. Men desværre er det ikke tilfældet. I stedet for reelt at adressere problematikken, vælger man at lukke øjnene og tale danskernes frygt ned. I stedet for at anerkende problemet og anerkende egne fejl, forsøger politikerne at dække over dem ved at begå endnu flere fejl.

Det er præcis det, som Tryghedsudvalget i Hørsholm er et udtryk for. Det er en lappeløsning. En måde at forsøge at gemme problemerne væk på. Det eneste, der kommer ud af det, er mere Djøf-arbejde og bureaukrati.

Det, der er brug for, er ikke udvalg, der tysser problemerne ned. Der er behov for handling! I Nye Borgerlige vil vi opprioritere reelt politiarbejde, lokale betjente og patruljering. Vi vil udvise kriminelle udlændinge konsekvent og efter første dom. Danmark har brug for Nye Borgerlige!

Publiceret: 08. Februar 2018 07:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt