Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: De konservatives kamp mod Sjælsmark som udrejsecenter!

Af Jørgen Gad Andresen, Ådalsparkvej 39, 2970 Hørsholm

I de lokalt repræsenterede borgerlige politiske partier, forholder det sig sådan, at LA med asylaftalen 2012 muliggjorde et udrejsecenter. Det blev så, desværre for LA på Sjælsmark i Sjælsmark. Det var nok en streg i regningen?

Venstre var imod et udrejsecenter på Sjælsmark, indtil Venstre kom i regering, så skiftede de holdning. Konservative var også imod. Det er de i øvrigt stadig!

Jeg har i et år mindet henholdsvis Søren Pind og Sophie Løhde om deres tidligere løfte, men Sophie Løhde har flere gange svaret, ”det var kun de konservative, der lovede det”. De konservative arbejder så stadig på at holde deres løfte.

Nu er såvel fr. Løhde og hr. Pind jaget væk fra deres tidligere ministerier, fr. Løhde heldigvis til noget bedre, i flg. fr. Løhde selv, og vi andre husker stadig løfterne om Sjælsmark!

De konservative slås stadig for at lukke udrejsecentret på Sjælsmark, lokalt som på landsplan! Åbenbart i modsætning til LA og V. Det synes jeg, vi skal huske på til næste valg, således både på landsplan som lokalt i Hørsholm?

Debat? Så er det på Ugebladets facebook-side.

Publiceret: 13. December 2016 13:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere