Kommunalvalg 2017
Bibi Støvring Sørensen
Bibi Støvring Sørensen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Derfor stemmer jeg på min mand

Af Bibi Støvring Sørensen, Valdemarsvej 17, Rungsted:

Hvordan vælger du, hvem du vil stemme på til kommunalvalget d. 21/11?

Som rekrutteringskonsulent tiltrækker og udvælger jeg kandidater til givne jobs for virksomheder - på basis af resultater, kompetencer og motivation. De indlæg, jeg læser fra kandidater til kommunalbestyrelsen, handler først og fremmest om gode intentioner. Hvad med handling?

Min mand, Per Støvring Sørensen, stiller op for 3. gang som kandidat for Venstre, så jeg har fulgt tre valgkampagner på sidelinjen, og jeg undrer mig lidt.

Ser jeg tilbage på de valgte medlemmer til kommunalbestyrelsen, må jeg konstatere, at ikke alle har levet op til forventningerne. Kandidater, som kort tid efter indsættelsen har skiftet parti; som grundet studie er flyttet hjemmefra; som har glemt, hvad partiet står for og derfor stemmer mod partiets holdninger; som ikke møder op til møderne. Superærgerligt at spilde sin stemme på en populær person med gode intentioner, men som ikke leverer varen, når det gælder.

Ved jobrekruttering er der screeningsværktøjer som fx test, cases og referencer til bl.a. at afdække kandidatens resultater, samarbejdsevner og fremmøde.

Samme grundighed er svær at mønstre som menig vælger – men jeg opfordrer alle til at tage overvejelserne med i betragtning, når I sætter jeres kryds 21. november. Læs på Facebook og på kandidaternes hjemmesider, tag fat på folk, der kender kandidaterne og find ud af, hvad de har præsteret hidtil.

Hvorfor stemmer jeg så på Per Støvring Sørensen?

Det gør jeg, fordi han sammen med andre lokalpolitikere i sine otte år som kommunalpolitiker (tre år i kommunalbestyrelsen) har opnået resultater som bl.a. etablering af et ungeråd (demokrati for unge), Hørsholms Erhvervs Netværk og implementering af regeringens folkeskoleforlig. Han har erfaring fra beboerforeninger, skoler, daginstitutioner og jagtforening. Pt. Ungdomsskolen og som Hegnssynstilforordnet.

Desuden ved jeg – bl.a. fra borgmesteren, at Per er en god samarbejdspartner, han har sine meninger, tør fremlægge dem, kan indgå i et kompromis og nå til en løsning.

Selvfølgelig synes jeg, I skal stemme på Per. Går I efter andre partier, så gør jeres forarbejde og tjek jeres yndlingskandidats resultater og baggrund, inden I sætter krydset!

Publiceret: 05. November 2017 19:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt