Svend Erik Christiansen, byrådsmedlem for Socialdemokratiet.
Svend Erik Christiansen, byrådsmedlem for Socialdemokratiet.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: En komplet fordrejning af det, jeg skrev

Af Svend Erik Christiansen (S), medlemd af Hørsholm Kommunalbestyrelse:

Svar til Glenn Madsen. Du skriver 11. april i et læserbrev med overskriften ”Mundkurv og omskrivninger”, at det af mit indlæg tidligere på ugen med al tydelighed skulle være fremgået, at Socialdemokratiet ikke mener, at der er et ledelses- og bestyrelsesmæssigt ansvar at stille i sagen om fejlmedicineringen på Breelteparken.

Det er en komplet fordrejning af det, jeg skrev.

Der er da et stort ledelsesmæssigt ansvar. Hvem skulle dog mene noget andet. Vi har netop modtaget en skrivelse fra Breelteparken, der opridser små 20 tiltag, der vil blive indført for at forebygge gentagelser. Det er et omfattende stykke papir, der viser, at ledelsen og medarbejderne på Breelteparken tager deres ansvar særdeles alvorligt.

Det jeg reagerede på var, at du i dit indlæg 6. april skrev, at der både på Breelteparken og på rådhuset er personer på et langt højere niveau, der skubber ansvaret fra sig.

Min reaktion overfor dig var, at du som kommunalbestyrelsesmedlem ikke i avisen bør udslynge sådanne alvorlige beskyldninger mod ledelser, ansatte og samarbejdspartnere. Du bør som kommunalbestyrelsesmedlem rejse beskyldningerne på kommunalbestyrelsens dagsorden.

Du fremfører også igen den fuldstændigt tomme frase om, at Dansk Folkeparti modsat Socialdemokratiet er på borgernes og personalets side. Det er store ord.

Hvad nu hvis et flertal af borgerne vil have store skattelettelser i stedet for plejepersonale, er DF så stadig på borgernes side?

Du er i et læserbrev i 11. april blevet beskyldt for at være Hørsholms Erasmus Montanus, måske er der noget om det.

Publiceret: 13. April 2018 10:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet