Kristian Nørgaard Jensen, folketingskandidat for Venstre. Pressefoto
Kristian Nørgaard Jensen, folketingskandidat for Venstre. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Er Venstres kandidat mon enige med partiet i Hørsholm?

Af Jørgen Gad Andresen Ådalsparkvej 39, Hørsholm:

Det må glæde borgerne i Hørsholm, vælgerne, at Venstre, i modsætning til opstillingslisterne vedrørende Kommunalvalg 2017, gerne vil præsentere Venstres folketingskandidat til næste folketingsvalg - noget længere fremme end november 2017 (KV 2017).

Når det er sagt, er det så ikke fair, at vælgerne også får at vide, om Kristian Nørgaard Jensen har samme holdning som Venstre Hørsholm, således til museer i byen, Sjælsmark tidligere kaserne som udrejsecenter og formand Jørgen Eirfeldts ønske om at lukke Hørsholm ned som selvstændig kommune?

Jeg ved godt, at der i Venstre Hørsholm ikke er absolut enighed omkring at lukke Hørsholm Kommune, men formanden har vel noget at skulle have sagt?

Med hensyn til Jagt og Skovbrugsmuseet ved vi godt, at Venstre Hørsholm var kede af det, men nu var det jo for sent. Og med hensyn til Sjælsmark, så er det jo blevet et idyllisk og ufarligt sted, ifølge Annette Wienckens artikel i Ugebladet 24.01.2017. Desværre var der en gidseltager, der ikke vidste, han var ufarlig.

Men lad os, alene for den gode ordens skyld høre Kristian Nørgaard Jensen, om han i lighed med Venstre Hørsholm også bare retter ind efter Inger Støjberg, eller om han vil tage kampen op for hørsholmerne og Nordsjælland?

Måske det betyder lidt for stemmerne på ham, Sophie Løhde med flere næste gang?

Hvad synes du? Deltag i debatten på Ugebladets Facebook-side. Klik på nedenstående Facebook-link...

Publiceret: 28. Juni 2017 06:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt