Kommunalvalg 2017
Glen Madsen, spidskandidat for Dansk Folkeparti.
Glen Madsen, spidskandidat for Dansk Folkeparti.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Førerløse busser for 2,3 millioner?

Af Glen Madsen (DF), spidskandidat for Dansk Folkeparti, Ådalsparkvej, Hørsholm:

Jeg erkender blankt, at nogle af mine absolutte yndlingsfilm, da jeg var ung, var de tre ”Tilbage til fremtiden” film med Michael J. Fox.

Derfor er jeg også personligt ret vild med tanken om, at jeg i nær fremtid kan blive transporteret rundt i Hørsholms gader af førerløse busser. Jeg kan næsten ikke vente…

Men samtidig med at jeg næsten er i ekstase over, at jeg her i min egen lille flække på verdenskortet om få år på det nærmeste kan træde ind i ”Tilbage til fremtiden II” og føle mig som Marty McFly (Michael J. Fox' karakter, i fald der skulle være en enkelt, der ikke har set filmene), så er der noget, der nager mig.

For jeg har safsusemig svært ved at se, hvordan der kan være penge til førerløse busser, når vi ikke har råd til en anstændig behandling af vores ældre, til en prisvenlig SFO og en lang række andre ting, der i min optik skal have en langt større prioritering?

Ligesom jeg også har umådelig svært ved at få øje på, hvordan førerløse busser får børnefamilier til at flytte til Hørsholm?

I det nyligt vedtagne budget er der afsat 2,3 millioner driftskroner til førerløse busser i årene 2018-2020.

Som sagt, så kunne det da være meget sjovt at prøve, men helt ærligt så bliver det ikke noget vi i Dansk Folkeparti kommer til at bakke op om. I hvert fald ikke førend vi har forbedret forholdene for Hørsholms borgere på en lang række andre prioriterede områder først.

Publiceret: 13. November 2017 06:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt