Kommunalvalg 2017
Kristin Arendt (K), kandidat for Konservative.
Kristin Arendt (K), kandidat for Konservative.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Fokuser på børnene og blande ikke alt den teknik ind i sagen, Cecilie

Af Kristin Arendt (K), medlem af Hørsholm Kommunalbestyrelse og kandidat for Konservative:

Kære Cecilie.

Det er en imponerende kamp, du kæmper for Ulvemosehuset. Jeg var selv, som du ved, formand for Breeltegaarden, da den lukkede, jeg forstår din og de øvrige forældres frustration.

Jeg vil holde fast i min tekniske vinkel på sagen. Selvfølgelig skal vi forholde os til servitutterne på grunden, det hører til vores arbejde i kommunalbestyrelsen, det er en naturlig proces i forbindelse med udarbejdelse af en lokalplan.

Kendsgerningerne er bare, at lige nu ved ingen i kommunalbestyrelsen, hvad der eventuelt skal ligge på grunden. Derfor er der naturligvis ikke igangsat et arbejde omkring en lokalplan. Vi er simpelthen ikke så langt i processen.

Du bringer husenes bevaringsværdighed ind i billedet, disse er beskrevet på side 54+58 i Appendix D i lokalplan 143: http://www.horsholm.dk/media/1385/lp-143_endelig.pdf

Planen er udarbejdet og godkendt at kommunalbestyrelsen i 2012. Som du hurtigt vil erfare, så er der rigtig mange huse i denne plan. Kategori 4 er den laveste kategori, og du vil ved selvsyn nok kunne se, at vi ikke er ude på dybt vand, hvis vi overvejer nedrivning.

Slots- og ejendomsstyrelsen skriver om processen her: https://slks.dk/kommuner-plan-arkitektur/bevaringsvaerdige-bygninger/

Jeg synes, du kæmper en værdig kamp. Men jeg vil opfordre til, at du prøver at fokusere på børnene og ikke blande alt denne teknik ind i sagen, det forvirrer alle og nok også dig selv.

Jeg mødes gerne og gennemgår med dig, hvordan fredning og bevaring fungerer i praksis, du kan også læse mere her på kommunens hjemmeside: http://www.horsholm.dk/politik/byudvikling/fredning-og-bevaring

Hold fast i, at det handler om børnene og deres fremtid og undgå at blande servitutter med videre ind i en debat, der i sidste instans handler om et ordentligt børneliv.

Stort cadeau til dig og ring endelig...

Publiceret: 09. November 2017 17:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt