Konservative kommunalbestyrelsesmedlemmer i Hørsholm, Esben Dyekjær (tv.) og Jan Klit, langer ud efter Liberal Alliance for at ville etablere nyt HUI-klubhus, når det allerede ligger i budgettet.
Konservative kommunalbestyrelsesmedlemmer i Hørsholm, Esben Dyekjær (tv.) og Jan Klit, langer ud efter Liberal Alliance for at ville etablere nyt HUI-klubhus, når det allerede ligger i budgettet.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: For billige og letkøbte point med nyt klubhus til HUI

Af Esben Dyekjær og Jan H. Klit, medlem af Hørsholm Kommunalbestyrelse for De Konservative:

Kære Liberal Alliance (LA). Et nyt klubhus til HUI ligger allerede i kommunens fire årige budgetfremskrivning.

Hvor er det dog glædeligt om end særdeles overraskende at kunne konstatere, at LA pludselig vågner op af 'tornerosesøvnen' og nu vil være forkæmpere for nye idrætsfaciliteter i vores by.

Vi var ellers af den klare overbevisning, at LA overhovedet ikke ville tilgodese idrætsparken eller sporten i øvrigt og slet ikke i økonomisk sammenhæng. Dette til trods for, at LA til manges undren på et kommunalbestyrelsesmøde pludselig trak en kanin op af hatten og som grebet ud af den blå luft foreslog etableringen af en indendørs cykelbane, hvilket efter LAs vurdering var langt at foretrække frem for anden sport.

Det er derfor, efter vores klare opfattelse, for billigt og letkøbte point (tenderende til politisk plat), når LA pludselig fremstår som ophavsmand til det kommende HUI-klubhus.

Lad os i den forbindelse slå helt fast, en gang for alle, at LA også har siddet med til budgetforhandlingerne, hvor der konkret er afsat 6 millioner i anlægsmidler, som er overførsler fra sidste år og nye anlægsmidler på 15 + 15 millioner, og altså herunder et nyt klubhus til HUI.

Herudover foreligger der allerede nu en foreløbig arkitekttegning, der danner et fint udgangspunkt for et kommende HUI-klubhus/idrætternes-hus.

Derudover er der afholdt flere møder med forskellige interessenter/parter, så vi kan allerede nu, fuldstændig berolige LA med, at der er HELT styr på HUI.

Alle pengene er afsat og dermed indregnet i kommunens budgetfremskrivning. I disse budgetfremskrivninger vil der glædeligvis herudover også være plads til øvrige løft og forskønnelse af vores idrætspark.

Idrætsparken vil fremadrettet virkelig komme til at fremstå flot og moderne. Afslutningsvis vil vi da gerne hjælpe LA såfremt de allerede på nuværende tidspunkt skulle være løbet tør for ideer, eller bare generelt være i tvivl om hvilke andre tiltag kommunen har gang i, derfor vil vi i den konservative gruppe meget gerne række hånden frem og hjælpe med råd og vejledning og kan i øvrigt allerede hjælpe med den oplysning, at såfremt LA er i tvivl og skulle finde på at foreslå køb af sygehusgrunden, så er den allerede er købt og en spændende proces er skudt i gang.

Vi imødeser med spænding fremtidige forespørgsler fra LA.

Hvad synes du? Deltag i debatten på Ugebladets Facebook-side. Klik på nedenstående Facebook-link...

Publiceret: 16. Maj 2017 14:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugebladet

ANNONCER
Se flere