Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Glen, lad være med at lave politisk plat på en alvorlig sag

Af Svend Erik Christiansen (S), medlem af kommunalbestyrelsen:

Social- og Seniorudvalget og Kommunalbestyrelsen blev den 26. februar orienteret om, at der var blevet iværksat en tilbundsgående undersøgelse af, hvad der var sket i forbindelse med fejlmedicinering på Breelteparken. Vi blev orienteret om at undersøgelsen ville være færdig indenfor ca. 1 måned.

Det er i sidste ende kommunalbestyrelsen, der skal tage stilling til evt. sanktioner. Derfor er det meget uheldigt, hvis enkeltmedlemmer på nuværende tidspunkt og på et løst grundlag opstiller konspirationsteorier, og følgeslutninger, som måske ikke er rigtige.

F.eks. skriver Glen Madsen i amtsavisen den 5. marts: ”Når jeg læser de ting, som blev påpeget i 2015 (af embedslægen) og sammenholder det med, hvad der på tragisk vis er sket nu, må det være nogle af de samme fejl, der er sket ”

Det er noget af en udokumenteret årsagssammenkædning, du er ude i her. Det kan være, at du får ret, Glen, men det kan også være, at du ikke får ret. Hvis du ikke får ret, har du helt uberettiget hængt Breelteparkens personale ud, og det er ikke fair.

Så derfor, kære Glen: Lad være med at lave politisk plat på en så alvorlig sag som denne.

Når undersøgelsen af forløbet foreligger i slutningen af marts, skal vi hver for sig, i udvalgene og i kommunalbestyrelsen, drage vore egne konklusioner, og tage kvalificeret stilling til, om der er personalemæssige, systemmæssige eller politimæssige konsekvenser, der skal drages, eller om der er tale om undskyldelige/hændelige fejl.

Publiceret: 06. Marts 2018 06:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugebladet

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt